Filmflokken er et nyt projekt lanceret af Ungdommens Røde Kors Fredericia i samarbejde med Ungdommens Hus.

Ungdommens Røde Kors Fredericia skriver følgende om projektet:

“Filmklubbens formål er, at skabe et positivt fællesskab for børn i 8-12 års alderen som bor i Fredericia midtby. Filmklubben er et åbent tilbud, hvor børnene kan slappe af og møde nye venner. De kan hygge med hinanden og de frivillige i nogle trygge rammer.

Ungdommens Røde Kors Fredericia har det seneste år været i stor udvikling og skabt mange nye fællesskaber og aktiviteter for børn i Fredericia. Filmflokken er den fjerde, og nyeste aktivitet og vi glæder os til at opstarte Filmflokken i midten af januar 2018.

Vi vil fejre åbningen af Filmflokken med lidt godt til ganen, muligheden for at møde de lokale frivillige og et par inspirerende ord fra Louis Lindholm (leder af Fredericia Frivilligcenter), Andreas Nyrop Hjorth (formand for Ungdommens Røde Kors i Roskilde) og Diana Køhler (landsstyrelsemedlem i Ungdommens Røde Kors).”

Åbningsreceptionen finder sted lørdag klokken 13:00 – 15:00 i Ungdommens Hus. Søndag finder Filmflokkens første arrangement sted, det sker når de skal se Løvernes Konge klokken 10:00 i Ungdommens Hus.