Fredericia Håndboldklubs 2. divisionskvinder har trænerteamet på plads til sæsonen 2019/20, hvor det bliver Mia Nyegaard Hansen og Daniel Sandbye, som skal stå i spidsen for holdet.

Oprindeligt var det planen, at trænerteamet skulle bestå af Ana Razdorov og Mia Nyegaard Hansen, men det bliver ikke tilfældet, selvom parterne havde papir på hinanden frem til sommeren 2020.

”Ana har fået et tilbud om at blive assistenttræner i en ligaklub, og det job ønsker hun at forfølge. Vi havde en forventning om, at vi havde trænerteamet på plads, men vi respekterer Anas beslutning,” siger Thomas Larsen fra Fredericia Håndboldklubs bestyrelse.

I samme ombæring glæder Thomas Larsen sig over, at det er lykkes at indgå en aftale med Daniel Sandbye, som i mange år har været aktiv i FHK og blandt andet også har trænet U18-piger i FHK. Sidenhen er Daniel Sandbye blevet ungdomstræner i Silkeborg-Voel og kredstræner.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg skal stå i spidsen for holdet til næste sæson. Jeg kender mange af spillerne fra for to år siden, hvor jeg trænede dem som ungdomsspillere, så det bliver spændende at træne dem igen,” siger Daniel Sandbye, der fortsat vil være tilknyttet Silkeborg-Voel:

”Jeg er meget taknemmelig for, at Silkeborg-Voel har været samarbejdsvillige i processen så jeg stadig kan være tilknyttet dem og samtidig være træner i FHK,” siger Daniel Sandbye.

Mia Nyegaard Hansen ved via hendes mange i år i FHK hvem Daniel Sandbye, og hun ser frem til fremover at indgå i et trænerteam med ham.

”Jeg ser det klart som en fordel, at det er en, der kender til FHK, som er trådt til i den her situation. Jeg ser frem til at samarbejde med Daniel, og jeg glæder mig til at få stablet et slagkraftigt mandskab på benene,” siger Mia Nyegaard Hansen.

Arbejdet frem mod den kommende sæson er i fuld gang for 2. divisionskvinderne, og ambitionen er at være tilbage i 1. division i senest 2021.

”Vi mener, at vi hører til i 1. division, og vil arbejde på hurtigst muligt at komme tilbage. Vores dameseniorhold vil komme at bestå af en stamme omkring vores talentfulde årgang 1999,” slutter Thomas Larsen. 

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d