Hver anden onsdag fra den 11.januar 2017 er det muligt at komme på Ejby Bibliotek og være sammen med andre småbørnsfamilier. Rammerne er sat til snak, leg og hygge for de mindste og deres familier. Det skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Tilbuddet vil på skift være om formiddagen i tidrummet 10.30-12 eller om eftermiddagen 16-17.30. Første gang d. 11. januar 2017 fra kl. 10.30-12. Ejby Bibliotek har de ideelle rammer for samvær, både når det gælder leg, kreativitet, eller hygge med en god billedbog.

Bag tilbuddet står Projekt Glade Unger, som samarbejder med Ejby Bibliotek, v. børnebibliotekar Mette G. Olsen og børnekultur-konsulent Marlene Clement samt formanden for Frivillignet, Eleanor Jensen. De har et fælles ønske om at skabe et sted, hvor småbørnsfamilierne kan mødes og være sammen. De vil på skift være tilstede og sætte forskellige aktiviteter igang.

Projektleder Boe Trøigaard Hansen: Vi ser Ejby Bibliotek som et oplagt sted for at få etableret et hyggeligt tilbud til småbørnsfamilierne i Ejby og omegn. Vi håber meget på en bred lokal opbakning. Tag de mindste børn, deres søskende, bedsteforældre, naboer samt venner med. Vi glæder os til at være sammen med jer!

Projekt Glade Unger
Glade Unger er et projekt, hvor formålet er at motivere lokale småbørnsfamilier, foreningslivet, erhvervslivet, institutionsområdet og andre lokale aktører til at gå sammen om at etablere lokale lege- og samlingsaktiviteter for småbørnsfamilier i nærmiljøet. Der er fokus på samskabelse, integration, bevægelse, aktivt medborgerskab og glade unger.