Komikeren Heino Hansen indtager Danmark på en ny og komplet udsolgt turné til foråret. Fredericia er ingen undtagelse – først var der 1, så var der 2 og nu er der 3 shows.

Efter en overvældende interesse i arrangementerne med Heino Hansen til marts, kommer der nu et tredje show til Fredericia d. 02. september i Eksercerhuset. 

Billetsalget starter mandag d. 12. oktober kl. 16:00 på www.tojhuset.dk

I 2021 drager Heino på turné med sit første klassiske standup show nogensinde, der har den passende titel ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”.
Den danske komiker Heino Hansen har de seneste år taget danskernes hjerter med storm – senest ved sin deltagelse i det populære tv-program Stormester. I 2021 står Heino foran sit store folkelige gennembrud, når han indtager landets scener med en komplet udsolgt turné! 

Danskerne har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live i 2020 – den herlige komiker er nemlig blevet rasende populær blandt danskerne, blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet Stormester og via sine mange vittige indslag på sociale medier. 

I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.  
Om showet siger Heino selv:  

”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino, blev til klassens sjoveste – fra dag til dag. Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show – og du får i dette show lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998”

Heino Hansen besøger Fredericia 3 gange i 2021.

D. 03. marts i Fredericia Teater (udsolgt)

D. 13. marts i Fredericia Teater (udsolgt)

D. 02. september i Eksercerhuset

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer