28 stilrene og velindrettede boliger blomstrer lige nu op i et nyt og attraktivt område midt i Fredericia. Inden længe danner de rammen for et kommende trygt hjem med en skøn beliggenhed. 

Nymarkshaven. Det er navnet på det helt nye og blomstrende boligområde, som er ved at blive realiseret ved Huslodsvej og Nymarksvej i Fredericia. Maycon fra Næstved er projektudvikler på det nye boligområde, som opføres i totalentreprise af Stender fra Kolding. 

Projektet bygges i to etaper, hvoraf Maycon allerede er i fuld gang med opførelsen af første etape på Huslodsvej bestående af 28 ud af i alt 84 boliger. Første etape er klar til indflytning 1. august 2021. Anden etape på Nymarksvej 41 bliver på 56 boliger og er klar til indflytning 1. januar 2022. 

Samarbejder med home 

Lægger man lige nu vejen forbi området, hvor første etape allerede er i fuld gang, er et byggeskilt ikke det eneste, der vidner om, at der nu sker noget på grunden. Opførelsen af de første 28 boliger begynder at tage form og er nu så langt fremme, at facaderne allerede sætter deres præg på gadebilledet. Første etape er blot starten på et nyt og spirende område, som allerede har fået en del opmærksomhed fra mange interesserede lejere. Og den 9. april starter udlejningen officielt. Det er home projektsalg- og udlejning, som kommer til at stå for det praktiske i forhold til udlejning og lejekontrakter. 

Grøn tankegang prioriteret 

Størrelsen på de første 28 boliger bliver på 56-93m², hvor lejlighederne enten har egen altan/fransk altan eller en fin flisebelagt terrasse. Både projektudvikler og arkitekt har lagt betydelig vægt på, at boligerne skal leve op til tidens krav om brug af bæredygtige materialer i høj kvalitet, som understøtter bebyggelsens generelle moderne og nordiske stil. Der er tænkt over selv de mindste ting, idet grebene i køkkenelementerne eksempelvis er indfræsede, så de dermed ikke er til gene, men i stedet giver rene linjer og høj funktionalitet. Det samme gælder for udeområderne, hvor der etableres et haveareal med legeområde samt orangeri/væksthus, hvor alle aldersgrupper kan få glæde af hinandens selskab. 

God beliggenhed 

Nymarkshaven er nabo til to store, velassorterede dagligvarebutikker og et apotek. Derudover er der kun 500 meter til daginstitutionen Valhalla og 1 kilometer til både børnehave og skole. Inden for en radius på cirka 1.500 meter har beboerne også både Østerstrand med den runde badebro, gågaden, togstationen og sygehuset. Ifølge Anders Mayland, direktør for Maycon, udgør det nye boligområde til sammen en eftertragtet og velbeliggende oase. 

Facts: 

  • I alt 84 boliger i 2 etaper 
  • 1. etape på 28 boliger er klar til indflytning 1. august 2021 
  • Boligstørrelser 56-93m² 
  • Egen P-plads og depotrum 
  • Orangeri/væksthus og legeområde 
  • Altan/fransk altan eller flisebelagt terrasse 
  • Komplette hvidevareelementer fra Siemens: Køleskab, fryser, opvaskemaskine, kogeplade, ovn, emhætte, vaskemaskine og tørretumbler 
  • Nabo til dagligvarebutikker 
  • Tæt på børnehave og skole 
  • God infrastruktur 
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Brian Pedersen
Brian Pedersen
11:37 - 1. april 2021 11:37

Sjovt som denne artikel blev fjernet på Facebook. Da der kom nogle sandheder frem om byggeriet. Hvorfor tør i ikke lade folk tage den debat på jeres opslag. Kun være dejligt at blive hørt så folk forstå der er noget lusket og ligegyldighed ang. Lokalplan osv.