Det nye mødested ved Skovløberhuset på Troldhedestien i Kolding begynder nu for alvor at tage form efter måneders anlægsarbejde med store entreprenørmaskiner og masser af mudder. På engen opføres en skovterrasse, hvor man kan mødes, slappe af og hygge sig sammen, og i en ny ’stationsbygning’ bliver det muligt at spise sin madpakke, komme på toilet, fylde vandflasken og oplade el-cyklen.

Det nye mødested er en del af projekt Troldhedestien – mødesteder og oplevelser for alle, som skal skabe nye fællesskaber mellem borgere med vidt forskellige forudsætninger. Mødestederne ligger alle på den gamle jernbanestrækning, der tidligere forbandt Kolding og Troldhede i Midtjylland.

”Den nye station ligger i et smukt naturområde ved det idylliske skovløberhus, som gennem tiderne har samlet folk. Jeg forventer, at mødestedet bliver et populært udflugtsmål for Marielundskovens gæster, men også et sted med plads til ro, fordybelse og gode naturoplevelser,” fortæller projektkoordinator Karen Tønning, Kolding Kommune.

Læs hele historien på kolding.dk

https://www.kolding.dk/om-kommunen/nyhedsarkiv/nyt-modested-ved-det-gamle-skovloberhus/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer