Fredericia AVISEN besøger Henriette Sejersen, som har butik i Vendersgade, det er en perfekt dag at komme, da de netop har fået et nyt mærke, de ikke har lanceret endnu.

Din Tøjmand – Sejersen er altid et besøg værd, hvis man skal inspireres til noget nyt inden for herremode. Henriette Sejersen møder mig midt i butikken med et smil, hendes medarbejder er i gang med at vejlede en kunde om et jakkesæt. Det er den tid på året, hvor nogle varer skal sælges ud, og efterårets og vinterens kollektioner kommer så småt frem på hylderne.

Peak Performance

Vi starter med at se på Peak Performance, det er et mærke, som de har haft på hylderne i mange år, og Peak Performance forstår altid at forny sig. Det er også tilfældet her. Mens vi filmer kommer der en kunde ind med sin kone, de skal til bryllup og skal have vejledning om et jakkesæt. Henriette er sælgeren, der søges til den handel, jeg giver hende tid og lytter med, før vi ser på deres nyhed som lige er kommet i butikken.

Jeg er fluen på væggen, mens Henriette betjener, hun lytter og ser manden, lader konen komme med sine meninger og sammen ender de med en god handel. Med hendes erfaring og salgsmetoder, lander hun selvfølgelig ekstrasalg. Det er en af den type butikker, hvor kunden kan få alt den hjælp de har behov for, og mere til, og altid med et smil.

Matinique

Henriette er glad for at få Matinique brandet ind i sin butik, det klassiske tøj med et twist, som hun selv kalder det. Der er masser af smart tøj i den nye kollektion. Skal du klædes flot på, så besøg Din Tøjmand Sejersen i Vendersgade.

http://www.fretri.dk/