Forside Erhverv Nyt lokalt netværk lanceres

Nyt lokalt netværk lanceres

DEL
Litteraturformidler fra Fredericia Bibliotek, Cecilia Marini. Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Nu er der godt nyt til dig, der elsker at sidde hjemme i lænestolen med en god bog, altid har en lydbog i ørerne på løbeturen eller læser e-bøger på skærmen, når du står og rokker barnevognen.

På Fredericia læser-dagen d. 23. april 2019 lancerer Fredericia Bibliotek det lokale netværk “Fredericia Læser”, for alle i kommunen, der elsker at læse og gerne vil dele læseglæden med andre litteraturinteresserede.

“Det er ikke alle, der har mulighed for at deltage i bibliotekets læsekredse og læsecaféer. Selvom man er glad for at læse, kan det være svært at finde tid til at lade sig inspirere og tale om litteratur i en travl hverdag med fx arbejde, børn og fritidsinteresser. Derfor etablerer vi et online netværk, hvor man kan dele læseoplevelser og møde andre litteraturinteresserede” udtaler initiativtager Cecilia Dybris Marini.

Grobund for litterært miljø

Det lokale netværk starter som en facebookgruppe, man kan tilmelde sig, hvis man interesserer sig for litteratur og gerne vil i kontakt med andre i kommunen, der har samme interesse.

Initiativtagerne håber, at medlemmerne vil tage gruppen til sig og bruge den til at diskutere læseoplevelser, anbefale litteratur til hinanden og komme i kontakt med andre med samme interesser.

“Der er et stort potentiale i sådan et netværk og det er i princippet medlemmerne der sætter retningen. Vi forestiller os at der er mulighed for netværksmøder, særarrangementer, konkurrencer osv. Det hele kommer an på, hvem der melder sig ind og hvilke ønsker de har til netværket, men vi håber selvfølgelig, at der kan vokse et litterært miljø ud af det her” udtaler initiativtager Cecilia Dybris Marini.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du finde Fredericias nye litterære netværk på facebook ved at søge på “Fredericia Læser – et lokalt netværk” og anmode om at blive medlem af gruppen.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.
DEL