En praktisk bil om vinteren og vind i håret om sommeren. Mange danskere drømmer om at kombinere de to muligheder med bilerne, der er parkeret i indkørslen, eller måske bare ideen om at have en mere vekslende bilpark. Men de færreste har midler til at realisere drømmen. Nu har Audi Fredericia imidlertid fået netop denne mulighed på hylden med Audi Select. Her leaser man nemlig to biler – for eksempel en Audi Q5 til familieaktiviteterne i vinterhalvåret og en Audi A5 Cabriolet til sommerens sol. Og det nye produkt har fået en god modtagelse af bilhusets kunder, forklarer salgschef hos Audi Fredericia, Michael Rand.

– Danskernes adfærd omkring bilkøb har ændret sig markant de senere år. Hvor man førhen købte en bil for at have den i mange år, efterspørger vores kunder i større grad fleksibilitet i vores løsninger. Derfor oplever vi også stor interesse for Audi Select. Nu kan man på en 12 måneders kontrakt netop få flere løsninger i én kontrakt, som vi også ser danskerne efterspørger i mange andre henseender i livet, siger Michael Rand.

Skræddersyes efter behov

Flere kunder har allerede valgt de to biler, der skal i deres Audi Select-pakke, selvom det nye koncept blot har været en mulighed i mindre end tre måneder. For mobilitetskonceptet er kun første skridt i retningen af at gøre Audis tilbud til kunderne endnu mere tilpasset til bilisterne.

– Praktikken omkring at holde en bil kørende interesserer de færreste i dag. Mange af vores kunder ønsker en løsning, hvor de skal bruge mindst mulig tid på at tage stilling til al det ved siden af bilen, som forsikring og service, men stadig have friheden til at vælge, hvad der passer på deres behov. Det er derfor, vi oplever stor opmærksomhed omkring Audi Select, fordi bilisterne kan vælge to biler i forretningen, og så skal de ikke tænke mere på al det praktiske, fortæller Michael Rand og fortsætter:

– Med andre ord skal de blot parkere deres ”vinterbil” hernede i løbet af foråret, og så er de klar til at nyde sommeren i præcis den bil, der passer til dem.

Den mest populære konfiguration har de første tre måneder været at kombinere en SUV som Audi Q5 med en cabriolet som Audi A5 Cabriolet. Der kommer hele tiden nye muligheder til, og alle konfigurationer og priser kan ses på audi.dk/select