Taulov BMX’ klubhus udbrændte tilbage i 2009. Fredag klokken 13:00 blev første spadestik taget til et nyt klubhus.

Til stede for at tage det første spadestik var næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget, Christian Jørgensen, som sagde:

“Ting tager tid, og hastværk er lastværk, men når enden er god er alting godt. Det er ordsprog vil nogle sige, andre vil sige det er floskler, og så vil nogle sige, at det er kloge ord eller ligefrem sandheder. Faktum er, at vi endelig står her, hvor vi skal fejre en milepæl for BMX-klubben i Taulov,” sagde Christian Jørgensen (Venstre)og fortsatte:

“Det er et sted, som skal leve op til de øvrige attraktive rammer, som I har til jeres BMX-sport, og det forstår jeg fuldt ud. Gode faciliteter styrker klubmiljøet udenfor banen. Derfor besluttede Byrådet at give 1,1 million kroner til projektet, og klubben arbejder ihærdigt på at skabe et attraktivt miljø herude, og satser på at fordoble medlemstallet i de kommende år.”

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

At der nu er bevilliget penge til et nyt klubhus, og at det første spadestik er taget er noget som Taulov BMX’ formand, Dennis Andersen, glæder sig over.

“Det betyder meget for os, da vi arbejder meget på at få børn til at blive interesseret i vores klub, hvor vi har fået blandt andet et pumptrack . Det at vi kan tilbyd ordentlige faciliteter betyder, at vi har bedre forudsætninger for at holde på børnene,” siger Dennis Andersen og fortsætter:

“Det bliver fantastisk, når det står færdigt. Når vi besøger andre klubber kan vi se glæden hos dem over, at de har er klubhus. Flere klubber spiser sammen efter træning, og det har vi skævet misundeligt til, når vi har set hvad andre klubber har haft af muligheder. Det kan gøre en kæmpe forskel for os.”

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Derfor tror Dennis Andersen også, at klubhuset kan få betydning for rekrutteringen af nye medlemmer.

“Vi fik også en del nye medlemmer i slutningen af sidste år i forbindelse med pumptracket, og ka niv holde på dem, så har vi en god chance for at få endnu flere med. Vi har nogle trænere, som er tidligere Europamestre, så vi har et godt fundament,” udtaler Dennis Andersen.

http://jyskserviceaps.dk/