COLLAB Management er sidste skud på stammen af danske influentbureauer. Virksomheden har hovedsæde i Jylland og repræsenterer influenter i både Århus, Odense, Silkeborg og Trekantsområdet. Hos COLLAB satser man på et tættere samarbejde mellem influenter og annoncører i hele landet samt nøgleværdierne: Troværdighed og kvalitet.

”Det er essentielt at værne om sin troværdighed, når man ønsker taletid hos de kritiske forbrugere. Der er mere og mere støj på de sociale medier, så det er ekstremt vigtigt for os, at vores influenter værner om troværdigheden og altid leverer content af høj kvalitet.” – Maria Kietz, agent og administrerende direktør.

COLLAB ønsker et tættere samarbejde mellem influenter og annoncører i helelandet, hvilket skal resultere i mere skræddersyede, personlige og effektive kampagner.

”Influencer-marketing er effektivt, fordi manannoncerer dér, hvor forbrugernes opmærksomhed er – nemlig på de socialemedier. Med veleksekverede kampanger er det muligt at nå specifikke målgrupperpå en personlig og relevant måde.” – Maria Kietz, agent og administrerendedirektør.

Influenter søger medbestemmelse

COLLAB er stiftet afagent og administrerende direktør Maria Kietz samt de to influenter MariaVestergaard og Emma Martiny.

”At skabe content er gået fra at være en hobby til i dag at være en fuldtidsbeskæftigelse for mange influenter. Jeg ser COLLAB som en del af en tendens, hvor influenter søger mere medbestemmelse i kommercielle samarbejder, så vi kan sikre kvaliteten af vores content, værne om troværdigheden og samtidig drive en fornuftig forretning.” – Emma Martiny, medejer og influent repræsenteret af COLLAB.


http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her