Mandag i uge 8 begynder ombygningen af indgangspartiet på sundhedshuset. Et nyt og lyst indgangsparti i to etager skal byde de besøgende på sundhedshuset velkommen.

”Hovedindgangen til sundhedshuset virker i dag mørk og lille. Med det nye indgangsparti får sundhedshuset en lys, venlig og åben indgang. Ved at åbne op til 2. etage i indgangspartiet får vi meget mere lys og luft ind i forhallen. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, som jeg forventer bliver ganske imponerende”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Indgangspartiet, som ligger i forlængelse af Fynsgade, bliver lukket op i 2. etages højde og i hele facadens bredde. Hele indgangspartiet, der bliver i glas, kommer til at fremstå åbent, lyst og venligt og vil byde gæsterne velkommen til sundhedshuset.

Inde i det nye indgangsparti bliver gæsterne budt velkommen af en reception og et loungeområde, hvor gæster i huset kan sidde og nyde atmosfæren i huset, vente på en aftale eller flextrafik. I det nye indgangsparti ud mod Østerstrand bliver den nye café indrettet. Her åbnes indgangspartiet også op i 2. etages højde, så rummet bliver lyst og venligt. Der har været fokus på tilgængelighed og på, at det bliver et hus, der skal bruges af alle. Hovedindgangen, som også er venteområde og mødested i huset, skal desuden være udgangspunktet for turen videre i sundhedshuset.

Tre nye indgang under ombygningen

I forbindelse med ombygningen af indgangspartierne bliver begge indgange i sagens natur lukket helt af for borgere frem til november. I stedet skal besøgende bruge en af de tre indgange, som midlertidigt giver adgang til sundhedshuset. De nye indgange vil være tydeligt skiltet

både ved indgangene og ved de to hovedindgange, som er lukket af. Du kan finde mere information og se et oversigtskort over, hvordan du finder rundt i huset på fredericiasundhedshus.dk

Under ombygningen finder du sundhedshusets pop-up receptions, som drives af Fredericia Frivilligcenter, i en af bygningerne i nærheden af indgangen til blodprøvetagningen.

Der vil ved alle tre midlertidige indgange være afmærkede handicapparkeringspladser. Parkeringsområdet ved hovedindgangen, både ud mod Dronningensgade og Øster Voldgade, spærres af under ombygningen.

Ombygningen af indgangspartierne forventes at være færdig omkring 1. november 2018.