Sydøstjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en skudepisode, der fandt sted på Falkevej i Fredericia i går aftes lidt efter kl.18.00.

I den anledning eftersøger politiet nu den 35 årige Dennis Dam Schmidt, der er mistænkt i sagen. Den eftersøgte er beboer i den opgang, hvor skuddet faldt.

Efterforskningen har indtil nu fastlagt, at en mand på 47 år blev ramt af formentligt ét skud fra et haglgevær i mellemgulvet, da han var på vej op af trappen i en opgang. Efter det foreløbigt oplyste skulle den ramte på besøg i opgangen hos den formodede gerningsmand. De to skulle være bekendte. I den formodede gerningsmands lejlighed opholdt en mand på 41 år sig, da politiet kom til stede. Den nu efterlyste var ikke længere på gerningsstedet, ligesom haglgeværet endnu ikke er fundet.

Den 41 årige er anholdt og afhørt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 11.30 i retten i Kolding.

Den ramte 47 årige mand blev i går overført til Odense Universitetshospital til behandling. Hans tilstand betegnes også her i dag som kritisk.

Den eftersøgte Dennis Dam Schmidt beskrives som en dansk mand, ca. 175 cm. høj, spinkel af bygning og med kort brunt hår. Han er muligt iført en grøn jakke. Sydøstjyllands Politi er på nuværende tidspunkt ikke i besiddelse af et billede af pågældende, men sådant et vil blive offentliggjort så snart som muligt.

– Da det ikke kan udelukkes at den efterlyste kan være farlig, skal man ikke kontakte ham, men i stedet give besked til Sydøstjyllands Politi på 114, oplyser politiet.

(Politi.dk)