Motion i naturen hitter. Derfor tilbyder Motionsklubben MK01 som noget nyt to ugentlige gå-hold i Fredericia. 

Tilbuddet kaldes ”Gå nu”, og giver borgere i Fredericia mulighed for at dyrke gang-motion i skoven og naturområder i og omkring Hannerup, ledsaget af en instruktør, som sikre trygge rammer for deltagerne.

”Det har været vigtigt for os at skabe et tilbud for gangmotionister, hvor vi tager hensyn til deltagernes forskellige konditions- og træningsniveau, og laver skånsom pulstræning, så deltagerne opnår en effekt af indsatsen – alt sammen krydret med godt humør og socialt samvær,” siger Jørgen Dam formand for MK01. 

Kom med ud og gå

Der er ”Gå nu” to gange om ugen, og første gang er torsdag 10. januar. Udgangspunktet er Hannerup Engvej 1 hver torsdag kl. 15.00 og søndag kl. 09.30. Motionstræner Elin K. Graversen vil stå for torsdagsturen, mens søndagsturen bliver med gå-værter fra motionsklubben. 

Alle kan være med til ”Gå nu”, Holdet går i ca. 50 minutter primært på skovstier i let kuperet terræn. Det er valgfrit om du deltager en eller to gange om ugen.

Naturen er populær

Undersøgelser fra IDAN viser, at naturen er det mest populære sted at dyrke sine aktiviteter blandt voksne. Derudover viser en rapport fra Friluftsrådet fra 2018, at symptomer på stress og depression mindskes ved fysisk aktivitet i naturen. Naturen og den fysiske aktivitet giver også en styrkelse af immunsystemet og individets almene psykiske og fysiske velbefindende forbedres ved fysisk aktivitet i naturen. Det er en tendens MK01 vil bakke op om.

”At komme ud og gå i den friske luft sammen med andre giver ny energi og en let øget puls er godt for både fysik og velvære. Det er alt sammen med til at give os øget livskvalitet – og hvem vil ikke gerne have det?” lyder det fra Jørgen Dam. 

Vil du vide mere om ”Gå nu” og Motionsklubben MK01, så finder du flere informationer på www.mk01.dk

Fakta:

  • Motionsklubben MK01 er en motionsforening med flere motion- og træningstilbud.
  • Foruden gå-motion har er der løb, gymnastik og turcykling på programmet. 
  • Som medlem kan du deltage i alle aktiviteter på ét kontingent
  • MK01 lægger vægt på det sociale, og afholder flere arrangementer om året
  • Ca. 100 medlemmerne, der kommer fra Fredericia og opland.
  • Alle er velkommen, og du møder især medlemmer 50+ i MK01
  • Klubben startede i 2001 heraf navnet MotionsKlubben MK01