Fredericia Krisecenters Størreforening vil gerne have flere medlemmer.

I et nyhedsbrev oplyser de følgende:

“Vi har planlagt en ny dato for generalforsamling i støtteforeningen. Vi måtte på grund af coronakrisen aflyse den oprindeligt planlagte i april. Ny dato er nu fastsat til onsdag den 9. september 2020 kl. 19 på Frivilligcenteret, Vendersgade 63. Den endelige dagsorden vil med dette varsel blive udsendt ca. 14 dage før mødets afholdelse. Hvis der er punkter, I ønsker drøftet på generalforsamlingen, må I meget gerne sende en mail til os, så vi kan få punktet på den endelige dagsorden.

Flere medlemmer – nye ideer
En af de diskussioner, vi som bestyrelse gerne vil lægge op til, er spørgsmålet om, hvordan vi får flere medlemmer i foreningen. Hvordan kan vi blive bedre til at gøre opmærksom på mulighederne for at støtte en god sag med et medlemskab. Vi oplever hos kvinderne en stor glæde og taknemmelighed, når deres ansøgninger bliver imødekommet. Så pengene er i den grad givet godt ud, når vi måler på kvindernes tilfredshed. Hvem har ideer til at få spredt dette budskab til flere?

Medlemskab i 2020
Af hensyn til generalforsamlingen er det vigtigt, at der er indbetalt kontingent. De flest har formentlig gjort det. Det koster 150 kr. pr. år pr. person at være medlem. For firmaer er det 500 kr. pr. år.

Beløbet indbetales til Danske Bank på konto-nr. 1551-10457033 eller via Mobile Pay på 56139. Husk at skrive KONTINGENT i feltet “skriv besked”, hvis I betaler via Mobile Pay.

Årets foredrag
Årets foredrag, som vi havde planlagt at afholde i september 2020, har vi besluttet at skubbe til 2021. Coronasituationen har også haft indflydelse her. Vi vender tilbage med et navn og en dato.
Spis-sammen

I omkring 10 år har vi en gang om måneden haft spis-sammen med kvinder og børn på krisecentret. Det er en rigtig god oplevelse, som alle er glade for. I over tre måneder har vi måttet holde pause på grund af coronasituationen. Men her i juni er vi kommet i gang igen og har holdt sommerfrokost med kvinder og børn. Det var dejligt at mødes igen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer