Forside Børn Nyt foredrags- og netværkskoncept, for kvinder, ser dagens lys

Nyt foredrags- og netværkskoncept, for kvinder, ser dagens lys

DEL
Umharo Cadogan samlede 280 mennesker i ADP Lounge, Fredericia Idrætscenter forleden, da Lecture.dk gjorde comeback. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Lecture.dk med Maj-Britt Andreassen i spidsen tilbyder nu et nyt koncept under navnet, “Moms Dining”. Målet er at samle mødre i et nyt netværk, og blandt foredragsholderne er fire lokalkendte kvinder.

I sidste uge gæstede Umahro Cadogan Fredericia – og det foredrag blev startskuddet til en ny sæson for Lecture.dk, der byder på foredrag for kvinder og børn, samt lidt til mændene. Der er nu under to uger til Popsi og Krelle besøger Fredericia, og den 29. april er det Jørgen Leth, som Lecture i samarbejde med Fredericia Idrætscenter kan byde velkommen til. Nu ser endnu en foredragsserie dagens lys.

Maj-Britt Andreassen fra Lecture. Foto: PR.

“I samarbejde med Cafe FIC og nogle skønne stærke kvinder, vil vi hveranden måned tilbyde en frokost efterfulgt af foredrag om forskellige emner, som fylder meget i os, men ikke altid er så lette at tale med andre om”, fortæller Maj-Britt Andreassen og fortsætter:

“Derudover vil vi også tilbyde aftenarrangementer med spisning og foredrag. Børn er også velkomne, men af hensyn til forståelse af indholdet i foredragene, anbefaler vi ikke ældre end to år. Der kan ammes, gives flaske og pusles. Lige udenfor lokalet er der en lukket terrasse, hvor de små kan sove.”

Hvad er målet?

“Vi håber, at nye mødre, “gamle mødre”, mødre på barsel, hjemmegående mødre eller blot MOR, vil deltage i vores arrangementer, og herigennem få en række gode oplevelser, og ikke mindst et nyt netværk for kvinder”, fortæller Maj-Britt Andreassen fra Lecture.dk

De fire lokalkendte kvinder er Sexolog og Parterapeut, Ditte Winkel, Behandler og Personlig Træner, Mette Bjeld, Pædagog Pia Nyborg Jensen og Børnefysioterapeut, Gitte Meilandt Siersbæk.

Første foredrag er allerede den 9.april, hvor Ditte Winkel taler med udgangspunkt i foredraget, “Den (U)perfekte mor”.

Her sætter Ditte Winkel fokus på, om du er den perfekte mor.

Hvis svaret er ja, så skal du komme, og fortælle os andre, hvordan vi mødre skal gøre det? Hvis svaret er nej, så skal du komme og høre mere om, hvorfor du skal klappe dig selv mere på skulderen med ALT det du formår, i stedet for at slå dig selv oveni hovedet med dårlig samvittighed over alt det du ikke formår! Er du endnu ikke mor, skal du komme for at høre mere om, hvordan din biologi og natur sørger for det meste når moderrollen realiseres, og hvorfor du – næsten – ikke kan fucke det op.

“Vi lever i en tid, hvor vi har så travlt med at pålægge os selv hele verdens forventninger (eller måske bare vores egne?). Hvor vi tror at det at være mor, naturligvis indebærer: evigt overskud, hjemmebag, økologi, ugentlige aktiviteter, altoverskyggende kærlighed, eksotiske rejser, grænsesætning, godnatlæsning, flotte madpakker og så videre og så videre. Listen er uendelig, og man kan som mor blive helt opgivende inden vi overhovedet får begyndt. Kommer vi i mål med bare nogle få punkter på ovenstående liste, er det jo fantastisk, men vi behøver altså ikke være nervøse for, at hvis vi ikke kan sætte flueben udfor alting, så er vi mindre gode mødre end andre! Så stop jeres selvbebrejdelse! Du er god nok! Du klarer det fantastisk”, siger Ditte Winkel.

Kom til et foredrag, hvor Ditte Winkel og deltagerne skal hylde vores forskelligheder som mor, hvor du får fakta om, hvordan du som kvinde fra naturens side er skabt til at være en god forælder, og hvor vi sammen skal tale om, hvordan vi bliver bedre til at pleje vores selvkærlighed.

“Vi glæder os og håber at se mange til denne foredrags- og netværksrække. Jeg er sikker på, at vi får nogle fantastisk timer”, slutter Maj-Britt Andreassen.

Program:

9. april 2019 kl.11.30-14.15 – Ditte Winkel: Den (U)perfekte mor”.

11. juni 2019 kl. 11.30-14.15 – Ditte Winkel: “Lyst til Lyst “

20. august 2019 kl. 11.30-13.15 Mette Bjeld: “Kickstart til træning med baby”

8. oktober 2019 kl. 11.30-14.15 Gitte Meilandt Siersbæk: “Glad baby, Glad mor”

10. december 2019 kl. 11.30-13.15 Pia Nyborg Jensen: “Når det gør ondt at blive mor”

Pris for foredrag inkl. frokostbuffet er kr. 175,00 for mor. Billetter bestilles via mail til mba@lecture.dk

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.
DEL