Nordea er nu klar med et nyt Energisparelån, der giver de danske boligejere mulighed for at låne penge til energiforbedringer på deres bolig og dermed fremtidssikre boligen.

Fra i dag kan boligejerne i Middelfart få et attraktivt lån til f.eks. nye solceller på taget, isolering af huset eller en ny varmepumpe:

”Den bæredygtige omstilling har for alvor fundet vej ind i stuerne hos danskerne, og vi taler med rigtig mange kunder i Middelfart, som gerne vil energiforbedre deres bolig. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde dem et attraktivt lån til finansiering af energiforbedrede tiltag,” siger Mads Findahl, der er filialdirektør hos Nordea i Middelfart.

Et attraktivt lån til helårs- og fritidsboliger

Det nye Energisparelån fås til en attraktiv rente på 2,95%, og giver boligejere mulighed for at låne op til 150.000 kroner til energiforbedrende tiltag – dog minimum 25.000 kr. Lånet gælder både til helårsboliger og fritidsboliger. Lejlighedsejere – både ejer og andel – kan både bruge lånet til forbedringer i den enkelte bolig, men også til finansiering af lejlighedens andel af foreningens energiforbedrende projekter.

”En del kunder udnytter typisk en friværdi eller en låneomlægning til at gennemføre energiforbedringer på boligen. Men kan man ikke det, eller står man måske og mangler det sidste til renoveringen, så er vores nye Energisparelån en meget attraktiv mulighed,” siger Mads Findahl, filialdirektør i Middelfart.

Bæredygtig omstilling, der betaler sig

Energisparelånet gives til en lang række energiforbedrende tiltag, der ikke kun er med til at gøre din bolig mere attraktiv, når den skal sælges, men som også kan mærkes her og nu på f.eks. varmeregningen og indeklimaet.

”Som jeg ser det, så er der faktisk udelukkende positive gevinster ved at energiforbedre sin bolig – hvad enten det er sommerhuset, kolonihaven eller helårsboligen. Indeklimaet forbedres og der kan være ganske store besparelser at hente på el- og varmeregningen,” lyder det fra Mads Findahl, som tilføjer

”Det er også en god mulighed for at støtte en lokal håndværker, som kan være hårdt ramt i disse corona-tider, og på den måde være med til at sætte hjulene i gang i samfundet igen.”

Energisparelånet gives bl.a. til isolering af tag, gulv, ydervægge eller lofter, udskiftning af yderdøre eller vinduer, installation, reparation eller udskiftning af solceller og til tiltag, der forbedrer indeklimaet som fx. varmegenvinding. Hvis du vil vide, om dit projekt lever op til låneformålene så ring til os på 70 33 33 33.

Læs mere om det nye Energisparelån her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer