Campus Beach bliver navnet på Koldings nye rekreative areal på græsarealet ved Marina Syd. Området bliver en oplagt mulighed for en sommerudflugt med nye borde og bænke og der vil løbende komme en række aktivitetsmuligheder på både land og vand.

’Kolding ligger lige ved vandet, men mangler bynære områder med muligheder for vandaktiviteter. Det får vi med Campus Beach. Tilbuddet er midlertidigt, da området skal udvikles med udbygning af marinaen i løbet af de næste år. Det giver os en god lejlighed til at prøve nogle nye aktiviteter af’, siger områdechef Martin Sejersgaard-Jacobsen fra By- og Udviklingsforvaltningen.

Socialøkonomisk projekt

Det nye sommertilbud er et socialøkonomisk udviklingsprojekt skabt i samarbejde mellem Kolding Kommune og SlotssøBadet. Tanken er, at det er kommunen og SlotssøBadet, der sammen skal holde driften af området med vedligehold og aktivitetsudbuddet.

’SlotssøBadet er i forvejen en socialøkonomisk virksomhed, så projektet passer godt i tråd med vores ønske om at hjælpe til med, at give borgere med særlige vilkår en ny mulighed for at komme i gang med et arbejdsliv igen. Samtidig er vi en servicevirksomhed og har god erfaring med at give vores gæster en god oplevelse, og det vil vi også gerne bidrage til på Koldings nye rekreative område’, siger direktør for SlotssøBadet, Otto Skak.

Arbejder på højtryk

Borde og bænke er allerede opsat på Campus Beach, mens aktivitetstilbuddene formentlig er på plads i næste uge.

’Vi arbejder på højtryk for at blive klar, så vi forhåbentlig kan få glæde af det gode sommervejr, der er lige nu’, siger Martin Sejersgaard-Jacobsen.