Middelfart Sparekasse vokser og skal derfor have en person med ledelseserfaring fra finanssektoren i bestyrelsen. Valget til den plads er faldet på Flemming B. Nielsen

Efter flere års solid, organisk vækst har Middelfart Sparekasse nu nået en størrelse, der placerer sparekassen i gruppen af landets næststørste pengeinstitutter, Gruppe 2-pengeinstitutter. Med “oprykningen” følger nye krav, herunder at bestyrelsen skal have en repræsentant med ledelseserfaring fra finanssektoren.

For at leve op til det krav, valgte Middelfart Sparekasses repræsentantskab onsdag den 21. august Flemming B. Nielsen til bestyrelsen. Han har en fortid som bl.a. direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn. Han arbejder i dag som forretningschef i datacentralen BEC, ligesom han er formand for bestyrelsen i færøske Betri Bank. Nu ser Flemming B. Nielsen frem til også at bidrage til Middelfart Sparekasses fortsatte udvikling.

– Middelfart Sparekasse er pengeinstitut, der er solidt forankret i lokalsamfundet og ikke skal tjene andre end det omkringliggende samfund. Sparekassen har i snart tre årtier været drevet ud fra stærke værdier og med et stort og vedholdende fokus på både kunde- og medarbejdertilfredshed. Jeg er både stolt over og glad for at få mulighed for at give mit bidrag til sparekassens fortsatte udvikling, og at sparekassen har sin plads i markedet – også på den lange bane, siger Flemming B. Nielsen.

Nærhed er en styrke

Arbejdsmæssigt har han siden 1990 fulgt udviklingen i de mindre pengeinstitutter fra nærmeste hold. Han ser også en god fremtid for dem.

– Der er en nærhed til både medarbejdere og kunder. Og så er organisationen ikke større, end at alle brikker er vigtige. Man er nødt til at sikre, at kæden er stærk, siger Flemming B. Nielsen, som mener, at Middelfart Sparekasse netop her har et forspring.

– Middelfart Sparekasse har arbejdet vedholdende over mange år med at skabe en stærk kultur både på indersiden og ydersiden. Gennem alle modebølger har man holdt fast i at ville arbejde med kulturen som fundamentet for forretningen, siger Flemming B. Nielsen.

Et stærkt kort

Middelfart Sparekasses bestyrelsesformand, Allan Buch, ser frem til at have Flemming B. Nielsen med omkring bordet i bestyrelseslokalet.

– Han har en meget stor faglig viden, og den indsigt vil komme sparekassen til gode. Samtidig køber Flemming ind på de værdier, vi driver sparekassen efter, og det er mindst lige så vigtigt, siger Allan Buch.

Arbejdet med at finde den rette person til bestyrelsen har stået på i nogen tid.

– De kvalificerede kandidater hænger ikke på træerne, og dem der er derude, er meget efterspurgte. Derfor er vi meget glade for, at vi har kunnet få Flemming B. Nielsen med på bestyrelsesholdet i Middelfart Sparekasse, siger formanden.

Flemming B. Nielsen
59 år, bor i Roskilde
Gift med Susanne, sammen har de to voksne døtre 

Forretningschef i Bankernes EDB Central, BECBestyrelsesformand i færøske Betri BankHar bestridt flere ledelsesposter i pengeinstitutter, bl.a. tidligere direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.
https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?