Tina Hou Christensen skal have ansvaret for midlertidige aktiviteter, byliv, borgerinvolvering samt en række opgaver indenfor kommunikation i Kanalbyen. Hermed overtager hun en del opgaver fra Louise Bjerre, som til gengæld påtager sig andre ansvarsområder inden for salg og strategi.

Der er gang i udviklingen af Kanalbyen og pr. 1. december 2017 udvider sekretariatet derfor med en ekstra medarbejder. Valget er faldet på Tina Hou Christensen, der som ny chefkonsulent skal arbejde med en række forskellige opgaver i det store byudviklingsprojekt.

”Så snart jeg flyttede hertil, blev jeg betaget af Kanalbyen og livet i Grow Your City og C-Byen – og nu er jeg så heldig, at få lov til at være med til at videreudvikle dem. Det ser jeg frem til at gøre i et bredt samarbejde ”, siger Tina Hou Christensen, som selv er flyttet til Fredericia for nylig.

Tina Hou Christensen er cand. mag. i æstetik og kultur og har desuden en master i oplevelsesledelse.  Hun kommer fra en stilling som projektleder på kultur- og bevægelseshuset KU.BE på Frederiksberg og har også været kulturkonsulent i Frederiksberg Kommune.

En af Tinas opgaver bliver at videreudvikle området for midlertidige aktiviteter og byliv; et område, som hidtil har været drevet af chefkonsulent Louise Bjerre, der i tæt samarbejde med byens borgere har aktiveret den tidligere industrigrund til et levende og aktivt bymiljø. Men fremover får Louise Bjerre en ny kasket i projektet. Hendes erfaringer og kompetencer skal nemlig bruges inden for strategi og salgsarbejde.

Også Louise Bjerre glæder sig til sin nye rolle i projektet:

”Sammen med byens engagerede ildsjæle har vi skabt Grow Your City, som har nydt international interesse og spredt sig til rigtig mange danske byer.  C-Byen er et andet hjerteblodsprojekt, hvis potentiale først er begyndt at udfolde sig.  Alle de projekter jeg har været med til at skabe er skabt af hjerteblod, og derfor er jeg glad for, at det er Tina, der skal hjælpe projekterne videre”, siger Louise Bjerre.