Dit & Dat i Danmarksgade har ansat en ny medarbejder. Det er Ayoe Lang, der senest har været ansat hos Flying Tiger i Gothersgade.

Ayoe Lang har gået arbejdsløs siden, at Flying Tiger lukkede for nogle måneder siden, men nu er hun blevet ansat i Dit & Dat, hvilket hun glæder sig over.

»Jeg gik hjemme i to måneder, og de sidste uger var lange. Konceptet her ligger tæt op af Flying Tiger, så det var oplagt at komme herind,« siger Ayoe og kommer ind på, hvad hun kan bidrage med:

»Jeg har en stor ordenssans, og er god til kunder, og så har jeg en klæbe hukommelse. Når jeg først har set en vare én gang, så ved jeg hvor den er,« forklarer Ayoe, der tidligere har arbejdet på Teatret og også har arbejdet i andre butikker.

I Dit & Day er Ayoe med til at sætte de nye varer op, og blandt det er især juletingene, hvor pakkespillene er fundet frem.

»Det var meget populært sidste år. Så det gentager vi igen i år,« siger indehaver af Dit & Dat, Tonny Kollerup Nielsen og fortsætter:

»Vi har fået nyt brugskunst ind også, og så er vores elefanter populære, og det samme er tilfældet med vores nostalgi art. Vores krydderier, som vi har 115 varianter af, er også et hit. Med over 5000 varenummer i butikken er der noget for enhver smag,« siger Tonny, der også har mundbind og håndsprit i sortimentet.

Dit & Dat er store på e-cigaretter. De har oplevet et stigning af salget af menthol. (Foto: AVISEN)

Før sommerferien havde Dit & Dat besøg af en repræsentant fra Fredericia Kommune, der ville høre om omsætningen hos dem og i de omkringliggende butikker. Det skete ifølge butikkens personale i forbindelse med, at det er på tale at udvide gågaden i Danmarksgade, der slutter i forlængelse af Jutlander Bank. 

Noget af det nyeste hos Dit & Dat er bambusmotorcykler. (Foto: AVISEN)

Dit & Dat er positiv stemte overfor en udvidelse, der ville gøre, at pælene til gågaden flyttes ned til krydset Danmarksgade / Købmagergade, men butikken har ikke hørt noget fra Fredericia Kommune siden henvendelsen før sommerferien.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer