Så blev det igen tid til lancering og offentliggørelse af Apple’s nyeste iPhone 13 d. 14. september. Og præcist som de plejer, blev lanceringsfesten et brag af en fest, da topledelsen i Apple trådte op på scenen i deres ikoniske hovedkontor i Californien for at præsentere den seneste udvikling af den velkendte iPhone.

Men selvom det efterhånden for mange er blevet ”almindeligt”, at tech-giganterne lancerer nye smartere produkter, var dette års iPhone-lancering faktisk en smule anderledes, end den plejer at være.

Vil du have indblik i, hvad den nyeste iPhone 13 kan, og hvorfor du måske bør skifte den gamle ud – så læs med videre her i artiklen, hvor vi præsentere nogle af de mest centrale ændringer i den nye iPhone 13. Se iPhone 13 priser her.

iPhone 13: Modeller og design

Som forventet hos kritikere og spekulanter blev iPhone 13 ikke den iPhone-generation, der igen ville ændre på sammensætningen af modeller og design. Og selvom Apple tidligere har overrasket og gået i en anden retning, blev resultatet som forventet i stil med den, man lage ved sidste års lancering af iPhone 12.

Med modellerne iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini har Apple nemlig valgt at fortsætte i samme stil, som de også præsenterede ved lanceringen af deres iMAC serie tidligere på foråret. Og for dig som iPhone-fan er det også en stadfæstning af, at man har valgt at samle sig om en design-ide frem for flere forskellige – hvilket tidligere har været tilgangen til, hvordan Apple har designet deres forskellige modeller og gadgets.

Forudbestil iPhone 13 – den perfekte julegaveide

At Apple vælger at lancere deres nyeste iPhone i september, er ingen nyhed eller overraskelse. Med mindre end 2 måneder til Black Friday og en begyndende jule-hype er det danske familier nemlig så småt begyndt at tænke over gaveideer – og det er Apple udmærket godt klar over, da de også allerede nu går det muligt at forudbestille deres nyeste iPhone 13.

Men de nye iPhone 13 modeller har faktisk også noget at byde på, hvis man sammenligner dem med andre modeller fra samme mærke eller fra konkurrerende brands. Med ny kamera cinematic mode i alle iPhone 13 modellerne og LIDAR-teknologi i pro-modellerne, der giver dig den bedste billede- og videoløsning, får du nemlig en smartphone, der for alvor gør det traditionelle kamera overflødig, når du er på eventyr. Og sammenhold med, at du som det første nogensinde har mulighed for at få en smartphone med 1 TB lagerplads, viser Apple igen, at deres produkt er meget mere end blot en telefon.

Står du – eller én du kender – derfor og kunne bruge en ny smartphone, er den nye iPhone 13 ikke noget dårlig alternativ. Og da tech-giganten igen i år har valgt at introducere deres nye modeller i prisklasser, der passer de fleste, er der mulighed for, at du også kan finde den model, der passer i netop dit budget – uden at du dermed også må give afkald på de fede nye features, der sammen med iPhone 13 lanceringen faktisk er i inkluderet i alle modellerne.