Grundet at der er blevet kurret og løbet ned ad skråningen på området ved Østervold, der netop er genetableret, afspærres området.

Fredericia Vold er blevet gjort opmærksom på, at der er blevet kurret og løbet ned ad den, og det skal man ikke i den nuværende situation.

»Hvis man gør det, så kan man sige sig selv ,at det er skadeligt, da der på den blotte jordskråning hurtigt kan opstå skyllerunder, og vi skal derfor retablere det igen. Det siger selv, at det er uhensigtsmæssigt, og det er også uhensigtsmæssigt, at vi skal bruge ressourcer på at skærme området af. Hvis man nu siger, at der er 50 hektar, så kan man lege på de 49,9 og undgå det lille stykker,« siger kulturarvinspektør hos Museerne i Fredericia, Mikael Holdgaard Nielsen, til AVISEN.

Dette område er afspærret i det kommende stykke tid. (Foto: AVISEN)

Hvornår må man kurrer ned ad skranten?

»Når der er kommet græs på, så kan man gøre som man vil og det skal det nok holde til med mindre, at 100 løber på det samme sted. Men det er ganske givet, når det er på sort jord, som der er nu. Det er derfor, at vi har sat afskærmning. Lige nu er det efterårsferie, så kan der komme flere forbi end normalt, og ser man nogen gøre det, så begynder flere måske på det og derfor har vi skærmet stykket af,« siger Mikael Holdgaard Nielsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer