EGIF Fodbold vil give de bedste rammer til klubbens ungdomsspillere. I første omgang kommer det til at gavne U10 og U11-drengene, der pr. 1. januar får tilgang af trænere, der blandt andet tidligere har været en del af FC Ungdom.

Det er Søren Kempel fra EGIF, der har orkesteret det hele som sportslig ansvarlig for det nye setup, der skal favne bredt. Det er ikke målrettet mod, at man kun skal have et fantastisk førstehold på årgangen, tværtimod skal det favne bredt og være med til at gøre, at spillerne bliver i EGIF.

Hele trænerteamet til det nye EGIF-hold. (Foto: AVISEN)

Torsdag klokken 16:45 blev det hele præsenteret. Hvad der egentlig var en normal træningsaften blev til at starte med lavet om til en presseseance, hvor Søren Kempel præsenterede hele planen. 

»Som sportslig ansvarlig for hele setuppet er jeg glad for at stå her. Tre virksomheder har gjort et muligt at vi kan lave det her, da de over to år med mulighed for forlængelse, har indgået en aftale med os, der træder i kraft den 1. januar 2021,« sagde Søren Kempel og fortsatte:

»Det her handler ikke kun om førsteholdet, men også bredden. Fællesskabet er vigtigt i den her dygtige årgang, som vi er stolte af. I klubben har vi tidligere opfostret landsholdsspillere på drenge- og pigesiden, og vi arbejder på fortsat at fremhæve EGIF på bedst mulige vis. Bestyrelsen med formand Mads Hansen i spidsen arbejder hårdt for at gøre det bedste for klubben, og de har sagt god for dette projekt, der måske kommer til at præge hele Fredericia.«

Der klappes af Søren Kempels tale. (Foto: AVISEN)

»Til foråret kommer vil til at have et 11 mandshold og to ottemandshold. Det gør, at vi kommer til at have en udvidet gruppe omkring førsteholdet, men at vi samtidig heller ikke glemmer dem der ikke er på det hold. Vi har allerede nu opnået stor tilslutning, og har fået spillere til fra Middelfart, Gauerslund og inde fra centrum af Fredericia,« sagde Søren Kempel og fortalte, at der bliver opfordret et forældre- og sponsorudvalg specifikt til den nye U11 og U12-satsning.

De nye trænere, der blev præsenteret til projektet er Jason Campbell, Jakob Jensen og Thomas Olander, samt målmandstræner Budo Sabanovic. Jason Campbell vil sideløbende med EGIF’s U11- og U12-hold fortsætte som træner for Fredericia KFUMs Serie 5-hold. Virksomhederne, der med sponsorater har gjort det hele muligt er Danske Banke, Vemco Group og Kempel Tømrer Firma.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer