Det franske satiremagasin Charlie Hebdos tegnere sagde nej til at lade Nye Borgerlige bruge magasinets satiretegninger af profeten Muhammed i annoncer, ærgeligt. MEN.

I Netavisen Pio vurderes værdien af medieomtalen til at være mellem fire og fem millioner. De vurdere det er, hvad en landsdækkende kampagne ville koste, hvor vi kunne være sikre på, at lige så mange har set det. På den måde er det lige meget for Nye Borgerlige, at vi ikke kom igennem med annonceplanen, for vi kom igennem med budskabet.

Nye Borgerlige værner om ytringsfriheden

Ytringsfriheden er afgørende for et velfungerende demokrati, og den skal beskyttes. Medierne skal ikke underlægges censur eller restriktioner af hensyn til muslimer eller andre. Kun gennem en fri  presse og en levende debat, hvor det er det gode argument, der sejrer, kan folkestyret blomstre.

Hvad viser tallene? Tallene viser, at 39 % af ikke-vestlige efterkommere ønsker at indføre restriktioner med aviser for at beskytte folks religion. For danskere er det tilsvarende tal 13 %.

Hvad vil Nye Borgerlige?

Vores nationale værdifællesskab bygger på frihed, ligeværd, demokrati og retsstat. Det er værdier, der alle er i opposition til islam. Jo mere indflydelse islam opnår, desto mere svækkes de værdier, der gør os danske, og den kraft, der holder os sammen. I et frit samfund forbyder man ikke tanker tro, holdninger og meninger.

Derfor skal det sikres, at islam ingen indflydelse har i det danske samfund, da man i denne “religion” netop vil styre, i tvivl, se Iran, Brunei og lignende stater.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer