Islam skal ingen indflydelse have i samfundet. Et af Nye Borgerliges målsætninger. Vores nationale værdifællesskab bygger på frihed, ligeværd, demokrati og retsstat. Det er værdier, der alle er i opposition til islam. Jo mere indflydelse islam opnår, desto mere svækker vi de værdier, der gør os danske og den kraft, der holder os sammen. Men vi skal ikke forbyde islam. I et frit samfund, forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger. Men forbyd Hizb ut-Tahrir og andre der ønsker demokratiet afsat. 

At Hizb ut-Tahrir (HUT) uddeler antidemokratisk propaganda materialer er ikke noget nyt. Det gør de i de fleste “ghetto” områder i de større byer, nu også i Fredericia. 

Bevægelsen ønsker at oprette en verdensomspændende islamisk stat, hvor sharia – islamisk ret skal herske. Hizb ut-Tahrir er en verdensomspændende, fundamentalistisk islamisk bevægelse. Bevægelsens navn betyder Frihedspartiet, og det fulde oprindelige navn _Hizb ut-Tahrir al-Islami_ betyder _Det Islamiske Frihedsparti_. 

På verdensplan er størstedelen af medlemmerne etniske Uzbekere, partiet er forbudt i Usbekistan og i alle de tidligere sovjetiske muslimske republikker i Centralasien og i Rusland. Hizb ut-Tahrir er også forbudt i alle arabiske stater undtagen Forenede Arabiske emirater, Yemen og Libanon, samt i Pakistan. Det betyder den fungerer som et hemmeligt netværk og en form for undergrundsbevægelse i lande hvor bevægelsen er forbudt. I Europa hvor bevægelsen desværre ikke forbudt, opererer den mest uden for offentlighedens søgelys. 

På foreningens hjemmeside kan det konstateres, at De ønsker følgende konkrete mål: 

At omvende muslimer til at leve i overensstemmelse med islam i stedet for at leve efter vestlige normer.
De bør ikke lade sig integrere og dyrke samvær med ikke-muslimer og bør ikke deltage i det politiske liv.
At bekæmpe USA og andre imperialistiske stater, der forsøger at påtvinge muslimer kapitalisme og sekularisering (adskillelse af politik og religion).
Kun Guds love er sande og eviggyldige, alle menneskeskabte regler uhensigtsmæssige.
At etablere en islamisk stat efter de principper, som fra 800-900-tallet blev udledt af Koranen og overleveringerne om Muhammeds liv og levned.
Der skal indføres sharia-lov, islamisk ret, som blandt andet indebærer dødsstraf for visse forbrydelser – blandt andet stening af utro hustruer – og afhugning af hænder for tyveri.

Nye Borgerlige demokratiets vogter, går ind for at forbyde HUT og lignende organisationer der ønsker at afsætte vores demokrati.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Brian Magnussen
Brian Magnussen
18:23 - 28. oktober 2020 18:23

Hvad fanden bilder de sig ind at skære Muslimer og radikale Muslimer over en kam ? Og nu vi er ved de radikale “og deres friheder i frisindets navn” Så er der noget der hedder Nye Muslimer, såvel som Nye borgerlige,
Lidt mindre bondsk hedder det progressive Muslimer der lever op til et moderne demokratis normer. Jeg vil til enhver tid støtte Muslimernes ret til at dyrke Islam, og staten burde støtte op om dette.
Såvel som at at støtte op om det stærkeste våben mod radikalisering. Det våben er ikke hamp i en majspibe, og kvinder der lufter lange patter, Ej hellere en lille møgunge der hedder Karl Mar der lufter sin pik overalt, og giver den pik kælenavn.
Våbnet det hedder KRISTENDOM, Det er det våben der er skrevet på den Danske grundsten i det Danske fundament,
Den grundsten står i JELLING.
Nu må ånden fra hjerneblæste selvfikserede indebrændte gamle skaldede hippier da omsider endelig være ved at dø ud en gang for alle. Ellers begynder jeg ved Gud snart at støtte radikal Islam som det mindste af to onder.

Poul Rand
Poul Rand
18:36 - 28. oktober 2020 18:36

Nye Borgerlige vil ikke forbyde Islam, der står: Men vi skal ikke forbyde islam. I et frit samfund, forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
20:24 - 28. oktober 2020 20:24
Svar til  Poul Rand

Forstår du godt, at du modsiger dig selv Poul Rand?

J J Pedersen
J J Pedersen (@jensjoernpedersen)
20:38 - 28. oktober 2020 20:38

Kære Poul Rand
Hvis du ville gøre dig den ulejlighed at læse lidt om det, du i den grad påstår, så var de en begyndelsen.
Jeg kan jo konstatere, at mit udsagn om at danne en politistat, hvor rigtig meget skal være forbudt passer glimrende.
I bund og grund har du/I ikke andet i posen end at være imod. Måske du skulle melde dig ind i Stram Kurs i stedet.

J J Pedersen
J J Pedersen (@jensjoernpedersen)
20:58 - 28. oktober 2020 20:58

Jeg vil mene, at vi skal sætte partiet Nye Borgerlige udenfor indflydelse, men jeres medlemmer må da gerne stemme på andre partier som Konservative, Venstre eller Alternativet. Så jeg synes, at vi skal ekskludere Nye Borgerlige og Stram Kurs, men ikke jeres medlemmer. Om man er medlem af Jehovas Vidner, Stram Kurs eller Nye Borgerlige kan være et fedt.