Valgkampen er i fuld gang. Allerede før valget har Nye Borgerlige været på besøg i Fredericia med deres politiske budskaber, og de glæder sig hver gang.

“Næææh, er det nu jer igen? I er altid så flinke til at komme forbi”, sagde Folketingskandidat for Nye Borgerlige, Jan Køpke, da jeg kiggede forbi. Jan har er opstillet i Aabenraa, men han fortæller, at de hos Nye Borgerlige forsøger at komme bredt rundt og supplere hinanden. Desuden er der heller ikke en kandidat opstillet i Fredericia, så de andre dækker ind i stedet.

For ham har valgkampen været igang i flere måneder, men da Lars Løkke udskrev valg tirsdag til middag skulle det hele alligevel gå lidt hurtigere. Køpke har haft besøg af flere TV-medier, og onsdagen startede meget tidligt.

“Jeg var oppe omkring halv seks, for vi havde morgenuddeling med Pernille (Vermund, red.) i Vejle, så i Kolding og i Haderslev. Og ja så havde jeg en debat på et gymnasium – og nu står jeg her. Vi kommer rundt omkring”, siger han med et grin.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Imens vi står og snakker kommer flere interesserede folk forbi. Men det er ikke unormalt i Fredericia, fortæller Jan og partifællen Morten Filipsen.

“Folk i Fredericia er altid så søde. Selvom vi ikke er enige politisk, så kan de godt komme hen og føre en politisk samtale i en sober tone og så kan vi gå hver til sit med et smil bagefter, det gør mig glad”, lød det fra Jan.

“Vi bliver altid mødt med et smil i Fredericia, det er ikke altid vi gør det når vi står med vores valgmateriale. Men vi nyder at komme her, så det er også derfor vi er her så ofte vi kan komme til det i et travlt program”, supplerede Morten Filipsen.

Et billede skulle også til – og her var især en person vigtigt for Jan Køpke at få med: Pernille Vermund. På campingvognen finder man flere billeder af Pernille klistret fast, men det lykkedes mig ikke at få hende med på billedet – men i stedet kom et vajende Dannebrog med, hvilket næsten kunne gøre det ud for Pernille.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN
https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.