Danmark har siden 1856 haft 5 Rigsretssager. I nyere tid er det Tamilsagen med Erik Ninn Hansen (Konservativ). Birthe Rønn Hornbæk (Venstre) var tæt på en rigsretssag om asylansøgeres rettigheder.

Fælles for Birthe Rønn Hornbæk og Inger Støjberg er, de er kendt for Deres ofte bramfrie, facon og sin indædte kamp for sine synspunkter. 

Fakta er åbenbart at der kun kan rejses risretssager når der er udlændinge involveret? Når staten mister 12-16 milliarder kroner til svindlere, hvid vaks i milliard klassen hvor der burde have været tilsyn med bankerne, IT systemer der overskrides budgetmæssigt med flere hundrede procent, IT-skandaler medfører, at store dele af skattesystemet bryder sammen og gælden til staten vokser til over 100 milliarder, lovbrud i mink sagen og meget andet, så stilles ingen minister stilles for en rigsret. Når 23 asylpar bliver ”ulovligt adskilt” i kort tid, er Inger Støjberg på vej i en rigsret. Hvor er rimeligheden? Asylansøgere skal der åbenbart til for at bruge rigsret systemet?

En slap leder i V og en stærk i A, har til fælles at de snakker uden om Danmarks reelle problemer. Egne fejl fejes væk.

Lovliggørelse med tilbage virkende kraft er accept på der var lovovertrædelser i mink sagen, mere tydeligt kan det vel ikke gøres af regeringen og de hjælpeløse støtte partier der stemte for.

Siden valget i 2019 har Danmark været uden egentlig opposition. Kun Nye Borgerlige har utrætteligt kørt på regeringen og deres små støttepartier der nu er i laser og pjalter opsplittet fraktioner. Det eneste laser og pjalter partierne har til fælles er dårlige meningsmålinger, derfor tør de ikke gå efter en rigsret der kan udløse et lynvalg.

Mette Frederiksens succes er ikke alene opnået fordi hun som alle andre statsledere bakkes op i nationernes kamp mod en pandemi, hun bruger medierne uhæmmet, hun opruster statsministeriet stab for flere millioner. Den skyldes også sammenbrud blandt borgerlige partier i almindelighed, Venstre i særdeleshed der nu igen står overfor intern kamp, kun Nye Borgerlige står som ægte borgerlig opposition.

Kan vi projektere samme billede til Fredericia? Det sidste byrådsmøde d. 22 december 20 transmitteret online, var spild af byrådspolitikkernes tid (uhæmmet brug af medierne). Borgmesterens info kunne udsendes pr e-mail med samme virkning, Vi hørte Fru. Eilersen (O) og Fru. Schultz (Ø) rose borgmesteren for ingenting og bruge de samme ord som borgmesteren (laser og pjalter), beklageligvis gjorde Hr. Jørgensen (V) det samme (intern kamp?). 

Nye Borgerlige er det eneste ægte borgerlige oppositions parti, vi kalder en spade for en spade, går også i Fredericia imod strømmen hvis påkrævet og det er det desværre ofte.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia

Følg
Notikation om
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
19 dage siden

Kære Poul Rand
Jeg vil anbefale dig at vente med snapsene indtil du er færdig med at skrive.
Lad naboen læse korrektur eller hæld det i toilettet.

Palle
Palle
19 dage siden

Det eneste af regerings støttepartier, der har en dårligere meningsmåling end valget i 2019 er Radikale. Hverken S, SF eller Enhedslisten står til mindre end ved valget. Det tyder på at Poul Rand og Inger Støjberg har det til fælles, at de skider på sandheden.
Desuden fremstår Poul Rand som en, som slet ikke har en realitetssans. Det kommer ikke bag på mig.

Poul Rand
Poul Rand
19 dage siden
Svar til  Palle

Voxmeter måling 21 dec 20. Viser klare tal kun Enhedslisten har fremgang på beskedne 0.9. veganerpartiet 0.2.

Palle
Palle
18 dage siden
Svar til  Poul Rand

Voxmetermålinger for de sidste 5 uger viser overvejende fremgang til både SF og Ø. Veganerpartiet er ikke i Folketinget. Du lyver og er generelt hamrende utroværdig.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
18 dage siden
Svar til  Poul Rand

Puds brillerne og lad snapsen stå!

Jesper
Jesper
19 dage siden

Efter næste jordskredsvalg ala 1973, skal i slet ikke blive overrasket over en flertalsregering bestående af S og NB.
Mette er allerede i fuld gang med at plukke af Pernilles todo-liste

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
14 dage siden

Hvis NB er det eneste borgerlige parti, så er Fredericia ilde stedt.
Men NB er ikke et borgerligt parti, det er et protestparti uden nogen egentlig politik.
Pia Kjærsgaard siger også, at DF er det eneste borgerlige parti, men hun er nu ikke for skarp i teori.
Lad nu disse to nationalkonservative samlinger løbe!