Nu har mennesker med handicap mulighed for at få sig en badetur i Lillebælt

Det skal være muligt for alle at få sig en tur i bølgerne på Østerstrand. Derfor har Senior- og Handicapudvalget i år i samarbejde med Handicaprådet især haft fokus på, hvordan det bliver muligt for bl.a. kørestolsbrugere at få en dukkert. Dette er ikke blevet mindre aktuelt pga. Corana, hvor mange ikke har mulighed for at rejse. Der arbejdes videre med flere tiltag næste år.

”Det er vigtig for os, at så mange som muligt har adgang til vores fantastiske natur og ikke mindst Lillebælt. På Østerstrand er der allerede mange handicapvenlige løsninger og med de to nye badestole, har bevægelseshæmmede nu også mulighed for at tage sig en dukkert i Lillebælt”, siger Lars Ejby, formand for Senior- og Handicapudvalget.

Annonce

Badestolene er et godt supplement til cirkelbroen og havfruefløjterne, der består af en række lange pæle af stål, som i og under vandet danner et sneglemønster, der leder badegæsten rundt i vandet og tilbage til stranden igen.

”Det er et rigtig godt tiltag, som jeg er sikker på bliver til stor glæde for rigtig mange gangbesværede og bevægelseshæmmede badegæster på Østerstrand”, siger Niklas Andersen, formand for Handicaprådet.

Badestolene står klar på Østerstrand og kan frit benyttes af alle mennesker med handicap, der har lyst til en tur i Lillebælts bølger. Nøglerne til badestolene bliver udleveret hos personalet i Urbania Beach Bar.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Per nielsen
Per nielsen
2 måneder siden

Der var bedre brugbarhed tryghed for folk med de to gamle broer. Bedre at kunne sidde på og nyde folk ik rendte rundt bag om en konstant. Bedre for familier med små børn som kunne ligge tæt ved vandet og deres små mellem broerne. Bedre for handicappede og evnesvage som der kom nogen af da de gamle broer var der. Kom der selv ofte inden. Og en del jeg kender kom der. Men mange af dem og jeg selv kommer der knapt nok mere. Hyggen forsvandt sammen med de gamle broer forsvandt.