Alexander Nybo endte med at blive en redningsmand for FC Fredericia, der ellers var foran 0-2 mod Skive, der endte med at få udlignet til 2-2, som blev kampens resultat.

Efter kampen talte Fredericia AVISEN med Alexander Nybo, der satte ord på kampens hektiske forløb.

“Det bliver alt for hektisk og for meget på Skives præmisser.Vi får ellers den start som vi vil have, og kommer tidligt foran. Vi er farlige, når vi har bolden , og jeg står med fornemmelsen, at hvis de ikke scorer lige inden pausen, ville vi vinde. De får for mange chancer efter min smag, og vi skal være bedre til at hjælpe og støtte hinanden i svære situationer,” siger Nybo, der i anden halvleg selv spillede en hovedrolle med flere store redninger ved stillingen 2-2:

“Jeg fik pulsen lidt, op to gange fik jeg finerspidserne på.Det var hledigivs nok. da jeg havde hænderne på to gange, dan ellers ville være gået ind. Det var dejligt at sørge for, at vi fik det ene point,” fortæller Nybo og kommer ind på følelsen han stod med efter kampen:

“Det er en skuffelse af en art, fordi vi er så gode, som jeg synes vi er. Især når vi fører 2-0 skal vi køre den hjem, men som kampen skred frem skal vi være glade for et point,” udtaler Nybo.

https://pro-print.dk