Der var tale om at droppe den traditionelle vogntur, når man er blevet student, men regeringen har tilladt det og det glæder den nyudklækkede student, Signe Bladtkramer.

I disse uger bliver studenter landet år udklækket, og tirsdag var det Signes tur til at få huen på.

“Det var rigtig dejligt, og nu går vi en god tid i møde,” siger hun til Fredericia AVISEN og kommer ind på fejringen, da hun fik huen på:

“Min familie stod der sammen med nogle venner, og så fik vi noget champagne.”

På IBC har der været en rød løber og pavilloner ude foran, i stedet for den traditionelle fejring på gangen og i kantinen.

“Det fungerede rigtig godt. Det gjorde ikke mig noget, at det foregik udenfor. Vejret var godt, så det var heldigt,” siger Signe.

I midten af marts blev landets skoleelever sendt hjem til onlineundervisning, og det var en streg i regningen for Signe.

“Det var træls, både pga. det faglige, men også det sociale med at få den sidste tid med klassen, galla og de sidste fester,” siger hun.

Til gengæld kan Signe glæde sig over, at vognturen bliver gennemført.

“Vognturen er helt klart det største højdepunkt i studentertiden,” konstaterer hun.

Grundet Corona-situationen har dette års studenter kun været til en mundtlig eksamen, og den situation var speciel at være en del af.

“På en måde har det være rart uden alt det pres, men det har mistet lidt af det man plejer. VI fik en god afslutning, så det har været rart,” siger Signe og slutter med at komme ind på hendes fremtidsplaner:

“Jeg tager at sabbatår og om et år regner jeg med at skulle til Aarhus at læse,” slutter hun.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer