Fredericia Håndboldklub har fra 1. august ansat Michael Winther som udviklings- og ungdomsansvarlig, hvilket ikke er en helt ny retning for den 32-årig mand. Han har været frivillig i fire år i moderklubben, hvor opgaverne har taget udgangspunkt i ungdomsrækkerne. Det har nu udmøntet sig til en fuldttidstilling, som giver ham et større ansvar for udvikling og ledelse inden for U4 TrilleTrolle til og med U17-årgangene.

Michael Winther, som også er udannet skolelærer, glæder sig til at komme i gang med opgaverne med stor passion og glæde, da han brænder for klubben og omgivelserne i den fredericianske håndboldklub:

– Det har altid været en drengedrøm at leve af håndbold, og derfor er jeg vildt glad for den her mulighed. Jeg har tidligere beskæftiget mig med nogle gode opgaver i klubben på frivillige vilkår, så det er bare endnu bedre at indgå i klubben på fuldtid. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel og skubbe klubben i endnu bedre retning, siger den nye profil i organisationen.

Opgaverne drejer sig om at øge tilgangen af nye spillere på de yngre årgange og skabe en god synergi i mellem holdene. Derfor betyder Michaels nye plads i organisationen, at både trænere og ledere i ungdomsafdelingen har en at sparre og lufte ideer med. Til dette har direktør, Thomas Renneberg-Larsen, udtalt:

– Vi er meget glade for at det er lykkedes at tilknytte Michael i FHK, så han kan understøtte jeres arbejde og være med til at udvikle moderklubben sammen med jer,og vi kan få udført flere af de gode ideer og tanker der bobler i klubben.

Nogle af de arbejdsopgaver, som fæstningsmanden skal arbejde med, er at skabe klubbens eget ungdomsstævne. Her skal der samles nogle aktører sammen til udarbejdelse af ’’FHK Ungdomsstævne’’, og her mener Michael, at hallen har de perfekte rammer for at udføre håndboldstævner under det tag. Desuden skal han og ledelsen i fællesskab videreudvikle håndboldskoler- og camps, så klubbens medlemmer får flere tilbud og muligheder. Alt sammen skal tage afsæt i det, som Michael Winther beskriver som ’’den røde tråd’’. Det er tilgang, som klubbben har benyttet for at styrke trænernes og spillernes færdigheder:

– Vi har et tydeligt og stort samarbejde i klubben, og her hjælper den røde tråd os med, hvilken retning, vi ønsker at søge imod. Der er rigtig mange, som spiller håndbold i klubben, og her har vi en god filosofi i klubben til at udvikle dem og fortælle, hvordan de kan blive bedre. FHK har gode rammer og et hav af gode trænere, som i relation med de unge mennesker kan udleve deres potientiale, siger han.

Herudover hæfter han sig ved, at der er et godt flow i klubben, som kommer til udtryk igennem en masse dialog og sparring. Ifølge ham går det sportslige og udviklingen hånd i hånd, hvilket gør overgangen fra den ene årgang til den anden problemfrit. Dét vil han også bidrage med, når han fra august-måned indtræder Fredericia Idrætscenter som fuldtidsansat.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer