Når thansen den 29. oktober slår dørene op til deres nye butik i Fredericia, kan kunderne, udover øl, sodavand og røde pølser, glæde sig til en helt ny konceptforretning, hvor thansen går nye veje med større varelager og ny indretning.

Med 1.250 spritnye kvadratmeter åbner thansen sin hidtil største forretning. Placeringen på Vejlevej giver kæden muligheden for at byde kunderne velkommen til en butik med gode parkeringsfaciliteter og en flottere butik end man hidtil har set.

– Vi har i lang tid ledt efter et lejemål i Trekantområdet, så vi kan lave en stor flot butik. Alle butikkerne i nærheden har ikke de rigtige lokaler, så den nye placering i Fredericia kom som en gave til os. Den giver os muligheden for at lege med nuancer i vores butik, siger Alija Konjraric, koncernkædechef i thansen.

– Med butikken i Fredericia vil vi afprøve, hvordan fremtidens thansen-butikker skal se ud. Vi glæder os til at vise vores kunder en lidt anerledes butik end vi har været vant til i Fredericia – og for den sags skyld i resten af landet.
Den nye butik bliver også større end, hvad den har været før. Vi går op i 1.250 kvadratmeter i stedet for de 1.000 kvadratmeter, vi har nu. Vi kommer til at have flere varer på lager, så vi kommer til at have et større varelager end man har været vant til. Der er i dag mange, der kører til Middelfart for at hente varer, men nu håber vi, at folk vælger at handle mere lokalt i Fredericia. På den måde kommer vi også tættere på kunderne, fortsætter Alija Konjaric.

Da muligheden bød sig var der ingen tvivl

Med den nye placering ligger thansen sig op af kæder som Jysk og Elgiganten, det vækker også glæde hos koncernkædechefen.

– Beliggenheden er også rigtig god for os. Vi kommer til at ligge med andre store brands, eksempelvis Elgiganten og Jysk. Det bliver et stærkt område i Fredericia, hvor kunderne kan få mange ting i samme område. Jeg tror på, at det bliver en stor gevinst for alle tre butikker, at vi ligger sammen på den nye placering, siger Alija Konjaric.

Det er ikke verdens længste flytning thansen foretager, men det er der en grund til. De har nemlig været meget glade for placeringen på en af byens største indfaldsveje.

– Vi har været glade for at ligge der, hvor vi har ligget. Det er et rigtig godt sted for en forretning som vores. Men da det her nye område kom, der var vi slet ikke i tvivl. Vi skulle med derhen. Det giver os nogle unikke muligheder for at skabe fremtidens butik, forklarer Alija Konjaric.

– Det er lidt en test for os for at se om vi rammer rigtigt, eller hvor der er behov for at finpudse. Hvis det bliver som vi forventer, så er det meningen at vi over tid skal lave de andre butikker om til den nye thansen verden, som Fredericia-butikken bliver den første af, fortsætter han.

Når butikken slår dørene op fredag den 29. oktober er der både godt til ganen og gode tilbud.

– Vi starter om fredagen, hvor vi åbner dørene og serverer øl, røde pølser og sodavand hele fredagen. Så hvis man er i nærheden og skal til frokostpause, så er man mere end velkommen. Vi kommer også til at køre med rigtig gode tilbud hele weekenden. Så vi håber på, at der er rigtig mange der vil køre til Fredericia for at se vores nye butik og feste sammen med os, lyder det afslutningsvist fra koncernkædechef Alija Konjaric.