Den 1. august tiltræder Jens Lyndorff Hovmøller som skoleleder for Gelsted Børneunivers.

Jens Lyndorff Hovmøller er uddannet lærer og har i en årrække arbejdet i udskolingen på Kroggårdsskolen i Odense. De seneste syv år har han været afdelingsleder ved Ullerup Bæk Skolen i Fredericia med i alt 1.300 elever. Her har han har været afdelingsleder for mellemtrinnet på en basisafdeling med 550 elever samt i de senere år også varetaget ledelsen af distriktsskolens idrætsudvalg.

Den nye leder glæder sig meget til at begynde på sin nye arbejdsplads og møde skolens personale, børn og forældre:

– Da jeg var på besøg på Gelsted Børneunivers, fornemmede jeg straks, at man her vil noget sammen med børnene, og at man gerne vil udvikle og forbedre sig. Denne måde at tænke på er for mig det helt rigtige, så Gelsted Børneunivers fortsat kan være et godt sted at være for alle, siger Jens Lyndorff Hovmøller.

– Fra forskningen ved man, at læreren og pædagogen er en af de vigtigste faktorer for barnets læring. Derfor handler det for mig om at være med til at skabe gode rammer, at styrke arbejdsglæden og at insistere på udvikling, som giver mening for børnenes læring, tilføjer Jens Lyndorff Hovmøller, som ser frem til et tæt samarbejde med personale, børn og forældre i og omkring Gelsted Børneunivers.

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Jens som skoleleder på Gelsted Børneunivers, udtaler skolechef Grete Berggren.

Jens er 48 år og bor i Odense. Han er gift med Anne og sammen har de to børn.