Helle Brinch er ansat som ny seniorchef i Vejle Kommune. Helle Brinch kommer fra et job som vicedirektør for Seniorområdet i Kolding Kommune.

Det er en erfaren seniorchef, Vejle kommune har ansat. Helle Brinch har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med sundheds- og omsorgsområdet, de sidste 16 år som leder og chef/vicedirektør i først Egtved Kommune og efter kommunesammenlægningen i 2007 i Kolding Kommune. Nu får hun ansvaret for hele Seniorområdet i Vejle, som har et budget på næsten 700 mio. kr. og godt 1500 ansatte.

Helle Brinch, der er 46 år, har en baggrund som sygeplejerske og en bred lederuddannelse. P.t. er hun i gang med en master i positiv psykologi.

Helle Brinch glæder sig til jobbet i Vejle.

– Vejle Kommune har opstillet nogle spændende og ambitiøse mål. Jeg glæder mig til at sætte mine kompetencer og erfaringer i spil og til at indfri målene i tæt samarbejde med borgere, medarbejdere, foreninger og kolleger, siger Helle Brinch.

– Jeg glæder mig til det tætte samspil på tværs af kommunen og i Velfærdsforvaltningen, og jeg ser frem til at skulle lykkedes med samskabelse, det nære sundhedsvæsen og de innovative mål om bl.a. teknologiske løsninger, understreger den nye seniorchef.

En holdspiller

Anne Mette Lund, der selv er ny i jobbet som velfærdsdirektør, glæder sig til samarbejdet med forvaltningens nye seniorchef.

– Jeg er meget glad for, at Helle Brinch bliver vores nye seniorchef. Helle har stor erfaring og viden på seniorområdet og vil også være et aktiv for os i forhold til vores fokus på udvikling af det nære sundhedsvæsen, innovation og resiliens.

– Helle er en holdspiller, og jeg er sikker på, at hun vil indgå og supplere chefgruppen i Velfærdsforvaltningen på bedste vis i forhold til det strategisk tværgående samarbejde, understreger Anne Mette Lund.

Privat er Helle Brinch gift og har to døtre. Hun har stor interesse for kultur og bruger tid på frivilligt arbejde som skolebestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem i en ungdomsklub og som bestyrelsesmedlem i Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse.

Helle Brinch afløser Anette Styrup Bang, der er gået på pension.