Som et led i fortsættelsen af Søgaard koncernens forretningsstrategi om at være den førende samarbejdspartner indenfor totalentrepriser i rustfrie procesanlæg, tanke, beholdere og rørvekslere i både rustfrit og stål samt montage af samme, har virksomheden pr. 1 maj valgt at ansætte Bo Rasmussen i en nyoprettet stilling som salgsdirektør.

Bo Rasmussen er uddannet ingeniør, og kommer fra en stilling som adm. direktør hos Falck Schmidt ACE, hvor han igennem de seneste 5 år indgående har beskæftiget sig med forretningsudvikling.

“Jim og jeg har haft et fantastisk samarbejde igennem snart mange år, og da Jim tilbød mig at blive en del af holdet i Søgaard, sagde jeg ja øjeblikkeligt”, udtaler Bo Rasmussen og fortsætter:” Den ånd og det DNA som udgør virksomhedens fundament, måtte jeg simpelthen bare være en del af”.

Jim Søgaard udtaler: “Vores ambition om at blive en stærk samarbejdspartner for vores kunder, har vist sig at være rigtig”. “Vores kunder ønsker ikke at håndtere mange underleverandører, og sætter dermed stor pris på, at vi er i stand til at håndtere hele entrepriser”, fortsætter Jim Søgaard. “Med Bo på holdet kan jeg nu beskæftige mig med nye tiltag, nye idéer og udvikling af vore mange kompetencer”, afslutter Jim Søgaard. Bo Rasmussen vil varetage salget i hele koncernen som tæller Søgaard Industri A/S, Søgaard Steeltank ApS samt Søgaard Industri Norge AS.

Bo Rasmussen bliver ligeledes medlem af Søgaard koncernens kompetente bestyrelse som foruden Jim og Lisbeth Søgaard består af adm. direktør og medejer Stefan Søgaard, adm. direktør for Søgaard Industri Norge AS og medejer Christoffer Holmgaard samt bestyrelsesformand Mogens Hønnerup Nielsen.

Søgaard A/S er en danskejet familiekoncern, som årligt omsætter for et trecifret mio. beløb, og beskæftiger ca. 150 medarbejdere.