Mit Renseri med afdelinger i 4 sydjyske byer åbner endnu to renserier – denne gang i Fredericia og Vejle.

– Mit Renseri Fredericia åbner lige omkring månedsskiftet og Vejle følger hurtigt efter, oplyser Direktør Ken Paulsen. Dermed kommer kæden op på 6 renserier fra Vejle i nord til Sønderborg i syd.

– Vi har fundet det rigtige sted i markedet og kunder strømmer til. Det er blandet andet på opfordring fra kunder i vores Kolding afdeling, at vi nu rykker ind i yderliger to byer, oplyser Ken Paulsen og fortsætter:

– Vi kan allerede nu se på vore likes på Facebook siden for Fredericia at kunder savner et Renseri i byen og vores hjemmeside besøges dagligt mange fra Fredericia.

– Mit Renseri gør vi det vi er gode til og siger også nej til opgaver, som vi ved ikke bliver godt eller som vi mener ikke kan betale sig for kunden at få udført. Den ærlighed falder i god jord hos vores kunder og det er med til at kunden gerne kommer igen. Udover renseri så tager Mit Renseri sig også af vaske opgave f.eks. bordduge som bliver vasket – stivet og rullet og det helt store inden for vask er renseriets skjorteservice, siger Ken Paulsen

På spørgsmålet om hvor stort skal Mit Renseri kæden være, siger Ken Paulsen, at som markedet for beklædning udvikler sig så kommer vi til at kigge lidt mere mod nord og også mod vest i løbet af 2017/2018.

Ken Paulsen uddyber det med at folk købe oftere og oftere tøj, som er dyrt og det som kræver special behandling i hans rensermaskiner. Meget tøj kan i i dag ikke tåle en alm. vask og det gør at mange søger hjælp i Mit Reneri, hvor personalt er oplært i at rådgive omkring tøjpleje.

De rensemetoder som bruges i dag er 100% miljø venlige, men det gør også at kunder skal lidt oftere forbi et renseri, da måden man renser på i dag ikke er så stærk som tidligere. Ken Paulsen nævner som et eksempel at et jakkesæt som bruges ofte min. skal renses hver anden måned for at udgå at svedlugt m.m. sætter sig for godt fast i stoffet og dermed reducerer levetiden på et dyrt indkøbt sæt.

Følg med på http://mitrenseri.dk, hvor og hvornår de to renserier åbner i Fredericia og Vejle.