Kunderne strømmer til Middelfart Sparekasse, og det er ikke kun de nyåbnede afdelinger, der har travlt med at byde nye kunder velkommen. I afdelingen i Fredericia mærker man også den positive udvikling. For at kunne opretholde den høje kundeservice, udvider Sparekassen nu holdet med rådgiver Karina Bech Kjældgaard.

Karina kommer fra et andet lokalt pengeinstitut i Fredericia og bringer både lokalkendskab og 15 års erfaring fra branchen med sig. Det var nye udfordringer og god omtale, der lokkede hende til Middelfart Sparekasse.

For mig er kundekontakten noget af det vigtigste i mit arbejde, og i Middelfart Sparekasse gør man en dyd ud af, at møde kunderne i øjenhøjde. Som rådgivere skal vi sikre, at kunderne får den bedst mulige rådgivning med udgangspunkt i deres individuelle situation. I Middelfart Sparekasse er den personlige kontakt med kunderne alfa omega – og det glæder jeg mig til at blive en del af”, fortæller Karina.

 

Karina er 34 år og bor i Fredericia med sin mand og to børn. Hun er aktiv i byens triklub og bruger en del af fritiden på trisportens tre discipliner; svømning, cykling og løb.