jyllandsavisen.dk, fredericiaavisen.dk, middelfartavisen.dk, odenseavisen.dk, koldingavisen.dk, vejleavisen.dk, avisen.nu, kanal3.dk og politika.dk ekspanderer fortsat i Syddanmark. Med en redaktionel linje, der skal binde byerne i egnen sammen med de landspolitiske tendenser, satser Danske Digitale Medier A/S på at bringe Christiansborg tættere på læserne i samspil med de politiske historier, der har betydning for deres hverdag.

Matthias Runge Madsen bliver politisk redaktør hos Danske Digitale Medier A/S

– Matthias Runge Madsen vil som ny politisk redaktør styrke dækningen af aktuelle, politiske emner på alle platforme hos Danske Digitale Medier A/S. Siden lanceringen af en nyhedsapp, er behovet for skarpe, politiske vinkler en af vores store målsætninger. Med Matthias får vi tilført den kapacitet og indsigt, vi ønsker, udtaler direktør Andreas Dyhrberg Andreassen.

Danske Digitale Medier A/S har de sidste 18 måneder været gennem en massiv omstrukturering, hvor både den redaktionelle linje, udvidelse af platforme og markeder, har været i centrum. Den udvikling er Matthias Runge Madsen glad for at blive en del af.

– Det er en af de mest spændende, nye medier i Danmark. Danske Digitale Medier A/S bevæger sig stærkt, og bruger teknologien til lynhurtige nyudviklinger. Som politisk redaktør glæder jeg mig til at kunne fortælle læserne og seerne om alt det, der rører sig i Danmark og Syddanmark. Det spændende er også, at Danske Digitale Medier A/S er fuldstændig uafhængighed af statsstøtte. Der er ingen, der kan hvile på laurbærrene, så der skal virkelig skabes stærkt indhold. Redaktionelt er vi meget analyserende, og vi bringer emnerne helt hen til fordøren, udtaler Matthias Runge Madsen.

Med ansættelsen af en ny politisk redaktør glæder Andreas Dyhrberg Andreassen sig til at de forskellige platforme hos Danske Digitale Medier A/S får endnu stærkere perspektiveringer, der bringer de politiske realiteter ind i dækningen af både Danmarks og regionens udvikling.