Fagmessen Meeting Live Vest afholdes for første gang nogensinde. Det foregår i Messe C, den 13. november, når over 80 udstillere og mødeplanlæggere samles i Fredericia. Udstillere og gæster kommer fra hele landet, når dette nye træfpunkt for møde- og eventbranchen folder sig ud med repræsentation fra nogle af landets største og bedste mødesteder, eventudbydere og øvrige leverandører til mødebranchen.

Meeting Live Vest 2018 er den første messe for møde- og eventplanlæggere, som afholdes i Vestdanmark. Hele dagen den 13. november vil der være udstillere og foredrag i Messe C, Fredericia. At Trekantområdet betragtes som et meget væsentligt område som konferencedestination og som træfpunkt for beslutningstagere fremgår bl.a. af udstillerlisten, som tæller nogle af de absolut største og bedste møde- og konferencesteder i landet. Bag messen står mediehuset for møde- og eventbranchen, Kursuslex.

Ud over de udstillende mødesteder vil der på Meeting Live Vest være udbydere, som viser det nyeste inden for foredrag, forretningsrejser, events, av-udstyr og flere andre områder af relevans for mødebusiness.

Målet med messen

Målet med messen er at øge resultaterne af møder og konferencer ved at skabe større glæde og motivation hos deltagerne ved det enkelte møde. Det mål nås kun gennem øget bevidsthed og samarbejde omkring nye muligheder og udfordringer. Mange mødeplanlæggere benytter de samme mødesteder fra gang til gang. Ofte på grund af manglende kendskab til alternativerne eller manglende tryghed ved at prøve noget nyt. Messen skaber et personligt træfpunkt for alle aktører inden for mødebusiness og åbner samtidig op for nye relationer i og omkring Trekantområdet.

Messens aktiviteter

De over 80 udstillere vil blandt andet vise ”Best Case Practises”, og hovedscenen i udstillingsområdet vil i løbet af dagen fyldes med Key Note Speakere og foredrag med fokus på at skabe, bevare og forny opmærksomhed, sådan at møder og konferencer giver det fulde udbytte på den mest interessante og involverende måde. Blandt andre vil innovatør og instruktør Søren Fauli inspirere både udstillere og gæster.

Som arrangør af møder er man ikke alene ansvarlig for, at alt klapper, man er også ansvarlig for at være innovativ og skabe overraskelser og vise nye måder og steder til virksomhedens møder. For at kunne gøre dette, må man selvsagt kende sine muligheder og vide, hvad der sker af nyt inden for faget. Meeting Live Vest klæder deltagerne professionelt på til at bevæge sig ud over det vante, når de planlægger møder fremover. Deltagelse på messen er gratis for møde- og eventplanlæggere, som køres gratis til Messe C i messebusser fra Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København.

Annonce