D. 3. april slog All Car dørene op på Egeskovvej 147. Her har Peter Brandstrup slået dørene op, og han satser på at ramme Hr. og Fru Danmark med sin nye gesjæft.

Meget sigende for starten hos All Car går der et par minutter i kunderummet foran disken før, at indehaver Peter Brandstrup bemærker besøget fra Fredericia AVISEN. Der har været rigtig travlt hos All Car, og den velkendte lugt af mekanik i værkstedet er der allerede.

Der går flere kunder rundt i værkstedet, der har været under stor ombygning efter All Car er flyttet ind.

All Car
Der var rigeligt at se til hos All Car, da Fredericia AVISEN lagde vejen forbi. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter at have færdiggjort en kunde har den 36-årig indehaver, Peter Brandstrup, tid til at snakke, og kommer ind på hans baggrund.

“Jeg er udlært mekanikere og havde et år som svend. Jeg blev efterfølgende bilsælger, hvor jeg var hos Mercedes, og underviste derefter på en teknisk skole. Det sidste års tid har jeg været ved Quick Pot som afdelingsleder, så jeg har faktisk været mere i lederrollen og været ham, der styrer butikken,” siger Peter Brandstrup, der i starten render rundt og hjælper på værkstedet, men efter planen skal trække sig mere tilbage i en lederrolle, når tiden er mode til det:

Peter Brandstrup, All Car
Peter Brandstrup i gang med at tjekke op på hjulene på en bil under Fredericia AVISENS besøg. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Jeg kommer selvfølgelig også selv til at lave biler her i starten – det kan jeg ikke komme udenom. Vi skal gerne op at være fire mand på værkstedet, og det er mig, der skal drive det,” forklarer Peter og kommer ind på drømmen med All Car:

“Vi håber som sagt at være fire ude på værkstedet. Jeg kunne måske godt tænke mig at få en afdeling mere et andet sted. Det er ikke helt afgjort endnu. I første omgang vil jeg gerne have en god, stabil forretning her.”

Hr. og Fru Danmark som kunder

I værkstedet er det tydeligt, at det er forskellige former for bil, der repareres på.

Alt fra den ældre model med en knap så avanceret motor til en VW Up, der skulle have fixet lyset på bilen via et computerstyret system.

All Car
Den omtalte UP. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Sigende for de biler, som holder i værkstedet hos Fredericia AVISENS besøg, så vil All Car også forsøge at ramme bredt kundemæssigt, men der er dog et særligt segment, som Peter gerne vil ramme.

“Det er egentlig alle. Vi har et servicekoncept, der gør, at vi kan lave serviceeftersyn på alle biler. Vi henvender os til folk, der gerne vil lidt ekstraordinært og folk, der gerne vil have lavet service på deres biler. Jeg håber også at kunne ramme Hr. og Fru Danmark. Jeg er selv far til tre små børn, så jeg ved hvad det koster for familien, og her vil jeg gerne kunne hjælpe til. Vores tanke er, at vi tjener lidt på den enkelte kunde, men så har vi til gengæld mange kunder. Det er lidt vores ønske, at vi kan komme til at ramme bredt så vi netop får en del børnefamilier osv.,” lyder det fra mekaniker Peter Brandstrup.