Der var travlhed hos Dancamps Treldenæs sidste år. Vejret sendte massevis af gæster til pladsen og til det populære udendørs vandland. Nu gearer man op i cafeteriet, hvor den 44-årige Ole Stein Klintø glæder sig til at tage imod gæsterne.

Ole Stein Klintø er ved at reparere kaffemaskinen, da vi ankommet til cafeteriaet, der er placeret mellem reception, minimarked og vandland. Ole Stein Klintø er fra Aabenraa, og kører hver dag turen til Trelde, men det gør ikke noget, for som han siger: “Jeg har gennem en årerække kørt op mod 70.000 kilometer på landevejen.”

Nu er det ikke landevejen, og de kørende konsulentopgaver, der kalder. Ole Stein Klintø er tilbage i branchen, hvor han også blev uddannet; i køkkenet som kok. Med 25 års erfaring fra restaurationsbranchen har Ole mange ideer til, hvordan han vil bygge cafeen op til noget nyt.

“Planen er først og fremmest, at vi skal skabe et større kundeflow, og det kommer blandt andet ved at lytte til vores gæster. Hertil kommer da også, at vi skal være meget mere synlige. Jeg har allerede hørt om gamle dage, hvor folk valfartede hertil for en franskbrødsmad, eller bare for at få en kop kaffe. Den tid vil jeg gerne have tilbage,” siger Ole.

Hvordan?

“Som sagt ved at inddrage gæsterne i, hvordan det skal være, men da også ved at lave god mad, som Ugens ret, højrebsaften, oktoberfest – ja jeg har mange ideer. Der skal også ske noget for gæsterne på campingpladsen, med andre ord: Lidt mere for alle. Vi er grundlæggende et cafeteria og en grillbar i en, og det vil jeg nu ikke lave meget om på, men vi skal lave vores mad på en lækker måde. Du kan kalde det: Fastfood på en lækker måde”, siger Ole og fortsætter:

“Pt. er vi i gang med at bygge det hele op. Vi har også ændret vores køkken, så det fungerer mere optimalt. Dertil kommer, at vi også arbejder med råvarerne, så alle får en god oplevelse.”

I vil gerne have flere lokale til at komme et smut forbi – hvad kan I tilbyde dem?

“Først og fremmst, så er vi placeret et unikt og smukt sted, men dernæst så vil de møde et smil, en god stemning, god mad og en dejlig natur. Vi er generelt klar til at gøre meget for at få de lokale til at komme. Vi har åbent torsdag-søndag, så hvorfor ikke bruge kvalitetstid og fritid på en tur herud”, slutter Ole Stein Klintø.

http://bit.ly/sofielindelecture