Anja Klastrup kommer fra en stilling som skoleleder på FGU Sønderjylland i Aabenraa, hvor hun har været siden juni 2019. Forinden har hun været uddannelseschef for Unge i Centrum på IBC og konsulent inden for medarbejder- og organisationsudvikling.

”Jeg er meget glad for at overtage opgaven med at lede skolen, og jeg glæder mig til at videreføre og udvikle FGU Trekanten i samarbejde med skolens medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er vigtigt for mig, at vores elever får et godt afsæt med herfra på deres videre færd. Det gør vi ved at skabe en skole, der er spændende, givtig og lærerig for den enkelte elev,” fortæller Anja Klastrup.

Et overbevist ansættelsesudvalg

Det var et enigt ansættelsesudvalg på fem personer, der valgte Anja Klastrup til stillingen som skoleleder. Anja Klastrup kommer med flere års ledelseserfaring og har i sine tidligere stillinger beskæftiget sig med pædagogisk udvikling. Hun er desuden uddannet cand.merc. i Styring og Ledelse og har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik.

Anja Klastrup tiltrådte stillingen som skoleleder på FGU Trekanten i Middelfart den 1. januar 2021.

”Vi er overbeviste om, at Anja er den rette til at lede skolens dygtige medarbejdere og fortsætte skolens gode udviklings- og uddannelsesarbejde. Hun er en kompetent leder, der har høj faglighed og flere års erfaring med unge i uddannelse. Derudover har hun et stærkt kendskab til, hvordan man samarbejder med kommunale aktører. Vi ser meget frem til et spændende samarbejde,” fortæller Leif Rye Hauerslev, administrerende direktør for FGU Trekanten.

Som skoleleder på FGU Trekanten i Middelfart er de vigtigste opgaver at varetage den daglige personaleledelse og at samarbejde med interessenter i Middelfart Kommune. Derudover er der et stort ansvar forbundet at sikre et godt skolemiljø.

Anja Klastrup tiltrådte stillingen som skoleleder på FGU Trekanten i Middelfart den 1. januar 2021.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer