37-årige Henrik Jeppesen er pr. 1. januar 2016 ansat som kundechef i storkundeafdelingen i Middelfart Sparekasse. Han kommer fra en stilling som filialdirektør for Nordea Erhverv i Middelfart.

Henrik Jeppesen har været i den finansielle branche siden elevtiden i den daværende Amtssparekassen Fyn i 2000. Siden 2007 har han arbejdet med erhvervskunder i først Fionia Bank og siden Jyske Bank og Nordea.

I Middelfart Sparekasse skal Henrik Jeppesen supportere erhvervsrådgiverne i Sparekassens afdelinger samtidig med, at han via sit netværk i Middelfart skal have en opsøgende rolle over for mulige nye kunder.

Henrik bor i Middelfart sammen med Mie og deres to sønner på tre og seks år. Og han kommer hurtigt til at føle sig hjemme i Middelfart Sparekasse. Stolen, han overtager, har tilhørt hans far, Knud Ove Jeppesen, der nu arbejder i kreditafdelingen i Sparekassen. Tillige er Henriks bror, Søren, ansat i Sparekassens it-afdeling.

Derfor ved han også, hvad han går ind til rent jobmæssigt.

– Jeg har valgt Middelfart Sparekasse på grund af dens tilgang til mennesker samt den opbakning, Sparekassen yder i lokalområdet, udtaler Henrik Jeppesen i pressemeddelelsen fra Middelfart Sparekasse, som også ser frem til i samarbejde med kolleger og kunder at finde gode løsninger for både kunden og Sparekassen.

Fritiden bruger Henrik på familie og venner, og så har idræt en plads i hjertet på Henrik Jeppesen, der har spillet badminton på eliteplan.