Det Konservative Folkeparti i Fredericia præsenterer deres fjerde kandidat på listen til Kommunalvalget den 16. november 2021. Der er tale om Poul Sørensen, der har mange års erfaring fra skolebranchen.

I en pressemeddelelse udtaler Poul Sørensen følgende:

– Jeg har gennem et langt arbejdsliv beskæftiget mig med skole – først 17 år som lærer, siden som konsulent i Frie Skolers Lærerforening, og endelig som skoleleder i 23 år. Jeg har i 2000 og enerne været politisk aktiv som konservativt bestyrelsesmedlem, bestyrelsesformand og byrådskandidat i Fredericia. I en årrække har jeg haft lyst til at beskæftige mig med andre ting, men jeg er aldrig holdt op med at være konservativ. Nu stiller jeg atter op, og jeg vil kæmpe for konservative værdier i Fredericia Kommune.

Privat er Poul gift med Sussie på snart 30. år, og sammen har de to voksne drenge og et barnebarn

– Hele mit liv har jeg været med i organisatorisk og frivilligt arbejde. For tiden sidder jer i bestyrelsen i den lokale beboerforening og det lokale menighedsråd. Jeg er optaget af ordentlighed i alle tilværelsens aspekter, og jeg ønsker, også i kommunalt byrådsarbejde, en udvikling båret af konservative værdier, der ikke kastes over bord i bestræbelser på at holde magten, eller hvor værdibaserede beslutninger løbes over ende af nye smarte eller samfundsomvæltende idéer. Jeg vil indtage konservative positioner og arbejde benhårdt for at få vores politik gennemført, snarere end at tilpasse mig modstanderes stærke krav, siger Poul Sørensen og kommer ind på, hvorfor han stiller op til byrådet:

– Når jeg stiller op til byrådet, vil alle områder og alle sager, store som små, ligge mig på sinde. Min hovedinteresse og store viden har dog skolepolitik som omdrejningspunkt. Jeg brænder for, at den danske folkeskole skal generobre den plads, den havde år tilbage, hvor glade, fagligt stærke og dannede elever var et mål for skolen. Og hvor målet om at give børn og unge lige vilkår ikke handler om at give dem samme vilkår, men forskellige. Ældrepolitikken ligger også mit hjerte nært. Med tanke på de ubehagelige og ganske utilstedelige sager, der har været på plejehjemmene flere steder i Danmark, vil jeg arbejde for, at vi i kommunen tilbyder ældre mennesker værdige vilkår. Mennesker, der har bidraget til vores samfund gennem et langt liv, skal imødekommes af politiske beslutninger, der sikrer det ældre menneskes personlige behov – det skal være rart at blive gammel.

– Det er 100 % konservativ politik at føre ansvarlig økonomisk politik. Her er det er vigtigt for mig, at der er styr på økonomien. Der skal ikke udskrives flere millioner, uden tingene er grundigt gennemarbejdet og analyseret. Spild af skatteborgernes penge er manglende respekt for, at kommunens borgere arbejder hårdt for deres penge, udtaler Poul Sørensen.