Arbejdet med at lave nye kantbaner på Kingstrupvej igennem Kingstrup går nu i gang. Formålet er at give mere plads til både cyklister og fodgængere og forhøje sikkerheden.    

Det skal være mere sikkert at færdes som cyklist og fodgænger ved chikanerne på Kingstrupvej. Derfor udvider Middelfart Kommune kørebanen, så der bliver plads til kantbaner langs vejen, så cyklister får mellem 1,1 – 1,3 meter i begge sider, så det er mere sikkert og trygt at køre igennem Kingstrup.

Kantbanerne bliver samtidig så brede, at de samtidigt kan bruges som fortove for beboerne i Kingstrup. Arbejdet er i gang, og det betyder, at der er inddraget en del af kørebanen. Det klares dog uden omkørsel, og vi forventer ikke, at Kingstrupvej spærres helt for kørende trafik.

Udviklet i samarbejde med borgerne
Projektet med de nye cykelkantbaner er udviklet i samarbejde med lokaludvalgene i Gelsted og Ejby beboere i Kingstrup og skolelever som cykler igennem Kingstrup for at sikre, at vi løser de trafikale udfordringer som cyklisterne og fodgængerne oplever i dag.      
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer