Fredericia Kommune har lanceret en kampagne der hedder “7000 stemmer”, hvor man vil samle erfaringer fra byens borgere. Fredericia AVISEN har talt med Dorthe Bach Hansen, der på første dagen af kampagnen var at finde ved Det Grønne Rum.

De seneste tre måneder har Fredericia, ligesom resten af verden, været ramt af Coronakrisen. Coronaen har skabt omvæltninger i vores måde at leve og være sammen med hinanden på. Vi har lært, at det er vigtigt at stå sammen, tage hånd om hinanden – og passe særligt godt på ældre og særligt udsatte. Det er et fælles ansvar, som vi alle har taget på os.
Selvom hverdagen stadig ikke er helt, som vi kender den, så er det blevet tid til at kigge tilbage på de sidste tre måneder og tage de bedste erfaringer med os videre. 

Målet er, at samle mindst 7000 forskellige stemmer ind fra hele Fredericia i perioden d. 15.-28. juni, og det foregår via 7000stemmer.dk. I den forbindelse kan man møde folk fra Fredericia Kommune og Byrådets politikere, der vil stå klar og samle erfaringer ind på udvalgte lokationer.

Det hele blev skudt igang mandag, hvor man i tidsrummet 13:00 – 17:00 kunne møde Dorthe Bach Hansen fra Fredericia Kommunens HR-afdeling ved Det Grønne Rum i Danmarksgade.

Kort forinden Fredericia AVISENs besøg hos Det Grønne Rum var en ældre borger forbi for at tale med Dorthe.

“Hun spurgte om hvad vi laver her, og ville gerne fortælle om hendes oplevelser i Corona-tiden. Vi får gode snakke med folk, og så guider jeg dem ind på være hjemmeside, hvor de kan skrive deres oplevelser,” siger Dorthe.

Inde på 7000stemmer.dk er der en oversigt over, hvor man kan møde repræsentanter fra Fredericia Kommune og Byrådet.

Leave a Reply