På et ekstraordinært byrådsmøde vedtog Fredericia Byråd med undtagelse af Nye Borgerlige en samarbejdsaftale og vedtægter for et nyt Fredericia Teater. I samme ombæring blev også en ny bestyrelse valgt – og her var det Venstres Christian Jørgensen der fik posten fra Byrådet.

Det var en glad Christian Jørgensen, der talte med AVISEN efter aftenens byrådsmøde, hvor han blev udpeget til bestyrelsen for det nye Fredericia Teater. Han er klar til opgaven – og de ting der følger med.

“Der venter her på den korte bane en masse praktik. Vi holdfer vores konstituerende bestyrelsesmøde allerede i morgen. Så følger der en masse praktik med, når man stifter et nyt selskab. Det tager vi fat i allerede i morgen. Vi vil have alt det formelle og det praktiske på plads, så vi hurtigst muligt kan fokusere på det sjove og spændende, nemlig forestillingerne. Det har vi taget et kæmpe skridt hen i mod”, siger Christian Jørgensen og fortsætter:

“Jeg glæder mig naturligvis over opbakningen til projektet og den tillid mine politiske kollegaer har vist mig ved at udpege mig til bestyrelsen”.

Tidligere har der været stor kritik af politikerne i bestyrelsen samt en bestyrelse der lukker om sig selv. Men det bliver bestemt ikke tilfældet denne gang slår Christian Jørgensen fast.

“Jeg går ind i det her med oprejst pande og med en løsningsorienteret tilgang. Jeg vil i øvrigt sige, at vi starter med en relativt smal og operationel bestyrelse. Når vi nu forhåbentlig får vores status på plads, så er der også lovgivning omkring bestyrelsessammensætning der gør, at vi skal udvide bestyrelsen. Så den bestyrelse der sidder nu sidder formelt til 31/12”, fortæller Jørgensen og fortsætter:

“Vi har mulighed for at udvide på den korte bane, men jeg ser ind i et scenarie på sigt hvor der kommer en bredere sammensat bestyrelse. Nu har vi den formelle størrelse på plads og en smal og operationel bestyrelse der kan håndtere praktikken. Der ser jeg frem til. Man skal ikke se det her som en smal, snæver bestyrelse der lukker om sig selv. Man skal se det som en bestyrelse i arbejdstøjet”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer