Fæstningsbyen Fredericias Venner og Fredericia Kommune inviterer til foredrag og præsentation af ny medlemsnål

Foreningen Fæstningsbyen Fredericias Venner har fået lavet en medlemsnål til alle foreningens medlemmer.Alle kan blive medlem af foreningen, for kun 50 kr. om året.

”Medlemsnålen har først og fremmest det formål at vise, at vi medlemmer støtter op om vores by og garnison. Landsoldaten, der pryder nålen, er et af Fredericias fineste symboler på sammenhold og fællesskab”, fortæller viceborgmester og bestyrelsesmedlem Ole Steen Hansen.

Medlemsnålen er 2, 8 cm høj med teksten FREDERICIA øverst og forkortelsen for foreningens navn FFV nederst. GF Forsikring og Fredericia Shipping har givet tilskud til den nye nål, der er gratis for foreningens medlemmer.

Første gang nålen udleveres bliver den 31. oktober i forbindelse med et foredrag ”Besættelsen i Billeder” arrangeret af Fæstningsbyens Fredericias Venner og Fredericia Kommune.

Gratis foredrag: Besættelsen i billeder
Fæstningsbyen Fredericias Venner og Fredericia Kommune inviterer alle til gratis foredrag med Thomas Harder. Med udgangspunkt i sin bog “Besættelsen i billeder”, viser Harder udvalgte fotografier fra besættelsen. Bogen omfatter flere end 600 billeder, hvoraf en del ikke tidligere har været offentliggjort. Harder fortæller om alt det, man kan få at vide, hvis man ser grundigt nok på de billeder, som man ellers betragtede som velkendte. Foredraget er den 31. oktober kl. 19.00 i Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia.

Tilmeld dig foredraget: fredericia.nemtilmeld.dk

Bliv medlem
Læs mere om foreningen Fæstningsbyen Fredericias venner og bliv medlem på www.ffvenner.dk  

https://www.facebook.com/menyfredericia/