Kolding Kommune har ansat en ny fritidschef. Det bliver den 53-årige Kurt Smidt, der i dag varetager samme stilling i Vejle Kommune.

Stillingen som fritidschef har stået ledig siden november, hvor den daværende fritidschef Frank Normann Jørgensen gik på pension efter 20 år på posten.

Direktør for Børne- og Uddannelsesforvaltningen, Helle Thiele, glæder sig over, at den rette kandidat nu er fundet.

”Vi får en erfaren og dygtig fritidschef, som har skabt flotte resultater. Kurt har en enorm indsigt og kendskab til fritids- og idrætsområdet. Og han har vist, at han kan skabe og udvikle rigtig god kontakt til de mange foreninger og frivillige på området,” udtaler Helle Thiele.

Kurt Smidt har gennem sit arbejdsliv haft med både kultur, idræt og fritid at gøre. Siden 2012 har han været idræts- og fritidschef i Vejle Kommune.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job. Kolding Kommune er en spændende kommune med et stærkt og rigt idræts- og fritidsliv, og det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Kurt Smidt.

Kurt Smidt har en masteruddannelse i Idræt og velfærd samt en diplomuddannelse i Offentlig administration. Han bor privat i Hovborg og har to store børn samt en kæreste. Fritiden bruger han især på golf.